Severna Koreja

Sestra severnokorejskega voditelja žuga Južni Koreji in jo opozarja pred provokacijami

RTV Slovenija 07.01.2024
Severna Koreja bo nemudoma začela vojaški napad kot odgovor na vsako izzivanje Južne Koreje, je napovedala vplivna sestra severnokorejskega voditelja Kim Jo Džong. Pjongjang je zažugal po nizu severnokorejskih obstreljevanj spornega območja pri… »

Severna Koreja je proti Južni Koreji izstrelila še 60 topniških izstrelkov

RTV Slovenija 06.01.2024
Severna Koreja je blizu sporne morske meje z Južno Korejo danes izstrelila še 60 izstrelkov, potem ko jih je v petek več kot 200. Odnosi med državama se zaostrujejo. Topništvo je streljalo okoli severozahoda otoka Yeonpyeong med 16. in 17. uro po… »

Seul: Severna Koreja izstrelila več kot 60 topniških izstrelkov

SiolNET 06.01.2024
Severna Koreja je danes s svoje zahodne obale po navedbah Seula proti Južni Koreji znova izstrelila več kot 60 topniških izstrelkov. Kot je sporočila južnokorejska vojska, so izstrelki znova pristali v varovalnem pasu med državama, poročajo tuje… »

Rusija nad Ukrajino s severnokorejskimi raketami

SiolNET 05.01.2024
Severna Koreja je Rusiji priskrbela balistične rakete in raketomete, uporabljene v nedavnih napadih na Ukrajino, je v četrtek sporočila Bela hiša. Ukrajinske sile sicer za zdaj ne morejo potrditi, da je šlo za severnokorejsko orožje. Rusija naj bi… »

Kim kaže mišice po odpovedi politike združitve Korej

Dnevnik 05.01.2024
Severna Koreja ne verjame več, da je združitev z Južno Korejo možna, svojo sosedo pa sedaj pojmuje kot sovražno državo. Sprememba severnokorejske politike predstavlja velik preobrat in pomeni opuščanje možnosti sprave z južno sosedo. Razmere na… »

Kijev trdi, da je Rusija Ukrajino napadla s severnokorejskimi raketami

RTV Slovenija 05.01.2024
Pomočnik ukrajinskega predsednika Mihajlo Podoljak je dejal, da je Rusija Ukrajino napadla z raketami, ki ji jih je dobavila Severna Koreja, s čimer je potrdil trditve Washingtona. Dokazov za to sicer ni predstavil. "Ne pretvarjajo se več ... V okviru… »

Severna Koreja proti Južni Koreji izstrelila več kot 200 topniških izstrelkov

RTV Slovenija 05.01.2024
Severna Koreja je ob svoji zahodni obali izstrelila več kot 200 topniških izstrelkov proti južnokorejskemu otoku Jonpjong, zato je Južna Koreja izdala opozorilo za preventivno evakuacijo civilistov na dveh otokih. Topniški izstrelki po navedbah… »

Severna Koreja izstrelila več kot 200 granat, Južna Koreja evakuirala civiliste

SiolNET 05.01.2024
Severna Koreja je proti južnokorejskemu otoku Yeonpyeong izstrelila več kot 200 topniških granat, je po poročanju BBC sporočila seulska vojska. Lokalne oblasti na otokih so kmalu po incidentu civiliste pozvale k evakuaciji, a so poziv po poročanju… »

Severna Koreja proti Južni Koreji izstrelila več kot 200 topniških izstrelkov

Delo 05.01.2024
Topniški izstrelki po navedbah Južne Koreje niso vstopili na južnokorejsko ozemlje, ampak so pristali v varovalnem pasu med državama. Severna Koreja je ob svoji zahodni obali danes izstrelila več kot 200 topniških izstrelkov proti južnokorejskemu… »

Severna Koreja napadla južno sosedo

Zurnal24 05.01.2024
Severna Koreja je proti Južni Koreji izstrelila več kot 200 topniških izstrelkov. Severna Koreja je ob svoji zahodni obali danes izstrelila več kot 200 topniških izstrelkov proti južnokorejskemu otoku Yeonpyeong, je sporočila južnokorejska vojska… »

Novice dneva »

Pogiju ni uspelo, za las je izgubil rožnato majico

Delo pred 6 uramiše 8 povezanih

PRETRESLJIVO: Mladi kajakaš je v bolnišnici umrl

Regional pred 5 uramiše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Dnevnik pred 11 uramiše 5 povezanih

V Zagrebu je sin z ostrim predmetom do smrti porezal svojo mamo

Necenzurirano pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem