Ukrajina

Stoltenberg: Ukrajini primanjkuje streliva, država potrebuje dolgoročno pomoč

RTV Slovenija pred 24 dnevi
V Bruslju poteka dvodnevno zasedanje zunanjih ministrov članic Nata. Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg je opozoril, da Ukrajini primanjkuje streliva in da država potrebuje dolgoročno pomoč zaveznic. Ukrajincem na bojišču ne primanjkuje… »

»Zagotoviti moramo zanesljivo in predvidljivo pomoč Ukrajini na dolgi rok«

Mladina pred 24 dnevi
Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg se je na zasedanju zunanjih ministrov zavezništva zavzel za močnejšo vlogo, ki naj jo v podpori Ukrajini igra zveza. Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg se je na zasedanju zunanjih ministrov zavezništva… »

Zunanji ministri o pripravah na julijski vrh ob 75. obletnici ustanovitve Nata

Mladina pred 25 dnevi
Srečanje poteka ob 75. obletnici ustanovitve zavezništva, ministri pa bodo obeležili še 20. obletnico pridružitve sedmih držav, med njimi Slovenije. Zunanji ministri članic Nata se bodo v Bruslju danes sestali na dvodnevnem zasedanju, ki bo… »

Število prijav škode se bo merilo v milijonih

Delo pred 25 dnevi
Žrtve ruske agresije bodo lahko v okviru posebnega registra odslej evidentirale škodo, ki so jo utrpele v zadnjih dveh letih. V nadaljevanju preberite: Ukrajina je na mednarodni konferenci o pregonu vojnih zločinov, zagrešenih na njenem ozemlju od… »

Lukašenko: Belorusija se »pripravlja na vojno«

Necenzurirano pred 25 dnevi
Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko, ki se je danes mudil v mestu Grodno na zahodu Belorusije, se je znova obregnil ob zahodne države, ki ga kritizirajo. Evropski parlament je že na začetku septembra lani sprejel resolucijo, v kateri je… »

NA PRIMORSKI AC MED PREHITEVANJEM POVZROČIL HUDO NESREČO: Tovor padel na mimoidoče vozilo, 17-letika odpeljali v izolsko…

Regional pred 25 dnevi
V ponedeljek ob 3.30 se je zgodila prometna nesreča na avtocesti od Golega vrha proti Senožečam. 47-letni voznik osebnega avtomobila je peljal od Razdrtega proti Senožečam. Ko je pričel prehitevati pred seboj vozeče tovorno vozilo, ki ga je vozil… »

Foto: V pravoslavnih verskih ikonah našli na desetine kilogramov eksploziva

Necenzurirano pred 25 dnevi
Ruska varnostna služba FSB je sporočila, da so na območju regije Pskov na meji z Latvijo zasegli pošiljko, v kateri se je nahajalo več deset kilogramov eksploziva. Eksploziv, ki so ga skritega v pravoslavnih verskih ikonah poskušali pretihotapiti v… »

Ukrajina: Rusija letos na Kijev izstrelila že pet nadzvočnih raket cirkon

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Od začetka letošnjega leta je Rusija za napade na ukrajinsko prestolnico uporabila pet svojih novih pomorskih nadzvočnih raket cirkon, je sporočila kijevska mestna uprava. Kot je na družbenem omrežju Telegram zapisala mestna uprava Kijeva, je bila… »

Vlasta Jeseničnik: Putina lahko nasledi samo enak človek. Ali še slabši

Delo pred 28 dnevi
Doživela je kaos po razpadu Sovjetske zveze, vzpon Vladimirja Putina, poročala je iz Ukrajine, ko je vzklilo seme sedanje, kakor ji pravi, velike vojne. V nadaljevanju preberite: Dopisnica RTV Slovenija iz Rusije in okolice je v dveh etapah že več kot… »

UKRAJINA V TEMI: Rusija je ponoči nadaljevala z napadi na energetsko infrastrukturo

Regional pred 28 dnevi
Rusija je ponoči nadaljevala z napadi na Ukrajino, kjer se je v soboto zaradi uničene energetske infrastrukture več regij soočalo z električnimi mrki. Zračna obramba je nad Ukrajino prestregla 18 ruskih izstrelkov, ukrajinski predsednik Volodimir… »

Novice dneva »

Iz Ukrajine in Rusije poročila o novih medsebojnih napadih

RTV Slovenija pred eno uroše 1 povezana

Danes precej jasno z nekaj koprenaste oblačnosti

Dnevnik pred dvema uramaše 2 povezani

Nikola Jokić primerjal košarko s konjskimi dirkami

Delo pred tremi uramiše 2 povezani

Iraški parlament sprejel zakon, ki kriminalizira istospolne zveze

RTV Slovenija pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem