Vladimir Putin

"Nemčija potrebuje gospodarski preobrat za varnost in ohranitev geopolitičnega položaja"

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Nemčija potrebuje gospodarski preobrat, da ohrani svoj geopolitični položaj, je dejal nemški finančni minister Christian Lindner in opozoril, da je gospodarska moč ključna za varnost in spopadanje z grožnjami, kot jih predstavlja ruski predsednik… »

Ameriški obveščevalci: Putin verjetno ni ukazal umora Navalnega

Dnevnik pred 5 dnevi
Ameriške obveščevalne agencije so ugotovile, da ruski predsednik Vladimir Putin verjetno ni ukazal umora opozicijskega politika Alekseja Navalnega, danes poroča ameriški časnik Wall Street Journal (WSJ). Navalni je umrl februarja med prestajanjem… »

Ameriški obveščevalci naj bi trdili, da Putin ni ukazal umoriti Navalnega

Delo pred 5 dnevi
Ameriški časnik Wall Street Journal se pri navedbah, da Putin ni naročil umora Navalnega, sklicuje na neimenovane, a z zadevo seznanjene vire. Ameriške obveščevalne agencije so ugotovile, da ruski predsednik Vladimir Putin verjetno ni ukazal umora… »

Suspendiran duhovnik, ki je vodil slovesnost za Navalnega

Delo pred 8 dnevi
Dmitriju Safronovu so za tri leta prepovedali vodenje obredov in ga premestili v drugo cerkev. Vodja Ruske pravoslavne cerkve, patriarh Kiril, je suspendiral duhovnika, ki je konec marca vodil obred na grobu ruskega opozicijskega voditelja Alekseja… »

Ruski patriarh suspendiral duhovnika, ki je vodil slovesnost za Navalnega

Dnevnik pred 8 dnevi
Duhovniku so med drugim za tri leta prepovedali vodenje obredov, prav tako pa je bil premeščen v drugo cerkev. Patriarh Kiril, tesen zaveznik ruskega predsednika Vladimirja Putina, je podpisal odlok, s katerim je duhovniku Dmitriju Safronovu za tri leta… »

Vodil obred za Navalnega, zdaj ga je doletela Putinova jeza

Zurnal24 pred 8 dnevi
Premestili so ga in mu za tri leta prepovedali vodenje obredov. Vodja ruske pravoslavne cerkve, patriarh Kiril, je suspendiral duhovnika, ki je konec marca vodil obred na grobu ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega, enega najglasnejših… »

Video: Kadirova spet položili na smrtno posteljo, on pa je "odšel" v fitnes

Necenzurirano pred 9 dnevi
Proukrajinski mediji ne zamudijo priložnosti, da bi ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu in njegovemu vazalu v Čečeniji Ramzanu Kadirovu pripisali smrtonosno bolezen in le še nekaj mesecev življenja. Septembra lani so pisali, da je Ramzan Kadirov… »

Radiografija spodletelih mirovnih pogajanj

Delo pred 13 dnevi
Kdor poziva k premirju, a se ni pripravljen resno spoprijeti s tem vprašanjem, je mirovnik le po imenu – v resnici pa šarlatan. V nadaljevanju preberite: Kdor spremlja diskurz, ki sam sebi pravi »mirovniški«, Gregor Golobič pa ga je posrečeno… »

Po vložitvi resolucije o genocidu v Srebrenici v Banjaluki protest. Dodik: To ni bil genocid.

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Potem ko sta Nemčija in Ruanda v sredo v ZN-u v proceduro vložili resolucijo, s katero bi 11. julij razglasili za mednarodni dan spomina na genocid nad Bošnjaki v Srebrenici, se je v Banjaluki zbralo več tisoč protestnikov. Protestniki proti… »

Putin: Napadi na ukrajinsko energetsko infrastrukturo so bili nujen odgovor

Dnevnik pred 21 dnevi
Ruski predsednik Vladimir Putin je ruske napade na ukrajinsko energetsko infrastrukturo v četrtek označil za nujen odgovor na podobne ukrajinske napade v Rusiji. Po pogovorih z beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom v Moskvi je še dejal, da je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem