Zagreb

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

RTV Slovenija pred 6 urami
V 77. letu starosti je umrla novinarka in publicistka Manca Košir, so potrdili v krogu njene družine. Poklanjajo se ji mnogi znani Slovenci, na ministrstvu za kulturo pa pravijo, da njeno slovo pomeni "velikansko izgubo za celotno slovensko kulturo"… »

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

Zurnal24 pred 10 urami
V 77. letu starosti je umrla novinarka in publicistka Manca Košir, so potrdili v krogu njene družine. Bila je izredna profesorica na ljubljanski fakulteti za družbene vede in avtorica številnih poljudnoznanstvenih, strokovnih in znanstvenih člankov… »

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

Dnevnik pred 10 urami
V 77. letu starosti je umrla novinarka in publicistka Manca Košir, so potrdili v krogu njene družine. Bila je izredna profesorica na ljubljanski fakulteti za družbene vede in avtorica številnih poljudnoznanstvenih, strokovnih in znanstvenih člankov… »

Na hrvaškem polotoku Pelješac odkrita čelada bi lahko na novo napisala zgodovino Ilirov

RTV Slovenija pred 10 urami
Arheologi so na območju starodavnega grobišča na hrvaškem polotoku Pelješac odkrili grško-ilirsko čelado iz 5. ali 6. stoletja pr. n. št. Čelada bi lahko po mnenju strokovnjakov pričala o prisotnosti pomembne in močne kulture pred prihodom… »

Na Hrvaškem pridržali nekdanjega pomočnika kulturne ministrice

Delo pred 14 urami
Gre za sum zlorabe evropskih sredstev pri tridimenzionalnem snemanju v potresu poškodovane kulturne dediščine v Zagrebu. Hrvaška policija je po nalogu urada evropskega javnega tožilca (EPPO) danes zaradi suma zlorabe evropskih sredstev pridržala… »

Garaža v centru Zagreba draga kot stanovanje

Zurnal24 pred 15 urami
Garažo v velikosti 38 kvadratnih metrov prodali za 150.000 evrov. Časi, ko so bile garaže ali parkirišča poceni, so zdaj mimo tudi na Hrvaškem. Kot poroča 24Sata, so v centru Zagreba prodali garažo za vrtoglavih 150.000 evrov. Garaža je stara tri… »

Hrvaška: sum zlorabe evropskih sredstev

Dnevnik pred 14 urami
Hrvaška policija je po nalogu urada evropskega javnega tožilca (EPPO) danes zaradi suma zlorabe evropskih sredstev pridržala nekdanjega pomočnika kulturne ministrice ter nekdanjega dekana in profesorja geodetske fakultete v Zagrebu. Državo in EU so… »

Ni da ni: Tako razkošno stanovanje si je privoščil Gvardiol

Zurnal24 pred 18 urami
Ima izbran okus. Hrvaški nogometaš in reprezentant Joško Gvardiol, ki trenutno igra za Manchester City, si je privoščil luksuzno stanovanje v novem kompleksu, v središču Zagreba. Stanovanje se razteza v dveh etažah in ima okoli 160 m2 bivalne… »

Znana trgovska veriga obsojena zaradi zavajanja kupcev z akcijskimi cenami

Necenzurirano pred 2 dnevoma
Hrvaška trgovska veriga in direktor nabave sta bila spoznana za kriva in kaznovana zaradi zavajanja kupcev z lažnimi akcijskimi cenami. Inšpektorji so v hipermarketu Plodina v Zagrebu in na spletni strani družbe konec septembra lani ugotovili, da je… »

Posledice visokih kazni - Bezjak: Nisem bandit, kot me želijo prikazati

Dnevnik pred 4 dnevi
Po ostrih kaznih Hrvaške rokometne zveze (HRS) zaradi incidenta na prekinjeni tekmi Nexe Našice – Zagreb, v katerega sta bila vpletena tudi slovenska igralca Marko Bezjak in Andraž Velkavrh, člana Nexeja, sta vprašljivi nadaljnji karieri Bezjaka in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem