Šport

Stefanos Cicipas se v Monte Carlu počuti kot doma

Delo pred 5 dnevi
Grk je zmagovalec teniškega turnirja masters 1000 z nagradnim skladom 6,65 milijona evrov. V Monacu je slavil že tretjič v tem desetletju. Grk Stefanos Cicipas je zmagovalec teniškega turnirja masters 1000 v Monte Carlu. V finalu je ugnal Norvežana… »

Anže Kopitar varčuje moči za končnico NHL

Delo pred 5 dnevi
Hokejisti Los Angelesa bodo do konca rednega dela igrali še dve tekmi, obe v svoji dvorani Crypto.com Arena. Hokejisti Los Angelesa so v rednem delu sezone severnoameriške lige NHL, ki se bo sklenila prihodnji teden, dosegli še 43. zmago. Na 80. tekmi… »

Jan Oblak in soigralci z novim sistemom strli Girono

Delo pred 6 dnevi
V derbiju 31. kola španskega nogometnega prvenstva je četrtouvrščeni Atletico Madrid ugnal tretjeuvrščeno Girono s 3:1. V derbiju 31. kola španskega nogometnega prvenstva je četrtouvrščeni Atletico Madrid ugnal tretjeuvrščeno Girono s 3:1… »

Slovaška s pomočjo najboljše mladinke na svetu ekspresno izločila Slovenijo

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Slovaška teniška reprezentanca je v pokalu Billie Jean King proti Sloveniji že na prvem sobotnem dvoboju potrdila zmago, saj je povedla z neulovljivo prednostjo s 3:0. Najboljša mladinka sveta Renata Jamrichova je ugnala Veroniko Erjavec s 6:2 in 6:0… »

Po lanskem velikem uspehu Slovenija zdaj za obstanek

Zurnal24 pred 7 dnevi
Slovenija izgubila dvoboj pokala BJK s Slovaško. Slovenska ženska teniška reprezentanca je pričakovano izgubila dvoboj kvalifikacij za zaključni turnir pokala Billie Jean King. Brez najboljših igralk, Kaje Juvan in Tamare Zidanšek, ni bila kos… »

Gajser bližje vodilnemu Pradu, ki ni imel svojega dne

Zurnal24 pred 7 dnevi
Tim Gajser drugi v kvalifikacijah VN Trentina. Najboljši slovenski motokrosist Tim Gajser (Honda) je bil drugi v kvalifikacijah velike nagrade Trentina. Jan Pancar (KTM), drugi slovenski predstavnik v najmočnejšem razredu MXGP, je bil 20. V… »

Ruskemu zvezdniku se je povsem utrgalo: "Kdo bo ukrepal?"

Zurnal24 pred 8 dnevi
Ruskemu tenisaču so povsem popustili živci na dvoboju z rojakom v tretjem krogu mastersa v Monte Carlu. Rus Danil Medvedjev je izpadel v tretjem krogu teniškega turnirja v Monte Carlu. Četrtega nosilca je izločil rojak Karen Hačanov, ki je bil… »

Kopitarju dve priznanji soigralcev v letni anketi

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Združenje igralcev nacionalne hokejske lige (NHLPA) je predstavilo izsledke letne ankete za sezono 2023/24. V kar dveh izborih nasprotnikov je kot eden najboljših igralcev lige bil tudi slovenski zvezdnik Los Angelesa Anže Kopitar. Hokejisti so v… »

Dva preobrata v Parizu, Oblak do zmage

Zurnal24 pred 10 dnevi
Po dveh preobratih zmaga Barce, Oblakov Atletico tesno premagal Borussio. Nogometaši v ligi prvakov so končali prve tekme četrtfinala. V Madridu je Atletico slovenskega vratarja Jana Oblaka premagal Borussio Dortmund z 2:1. V Parizu sta se pomerila PSG… »

Bezjaku grozi konec kariere

Dnevnik pred 10 dnevi
Na Hrvaškem odmeva rokometni incident, katerega glavni akter je 37-letni slovenski rokometaš Marko Bezjak. Ta je na nedeljskem derbiju med Nexejem iz Našic in Zagrebom ob odhodu s parketa celo udaril in poškodoval delegata na srečanju. Grozi mu celo… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem