Šport

Umrl nekdanji hokejist Kolcov, partner Arine Sabalenke

RTV Slovenija pred 8 dnevi
V 42. letu starosti je umrl nekdanji odlični beloruski hokejist Konstantin Kolcov, partner tretje teniške igralke sveta Arine Sabalanke. Belorus je umrl v Miamiju, kjer poteka turnir serije masters. Sprva so mediji poročali, da je bil za Kolcova usoden… »

Peter Prevc pred Planico na antibiotikih, tekma ni ogrožena

Dnevnik pred 9 dnevi
Skakalci so danes še zadnjič razkrili želje za veliki finale sezone, ki bo od četrtka do nedelje v Planici. Med njimi pa ni bilo kapetana reprezentance Petra Prevca, ki je že med norveško turnejo zaradi bakterijskega vnetja pristal na antibiotikih… »

Padla odločitev, toliko bo Dubaj plačal za igranje v "jugo" druščini

Zurnal24 pred 8 dnevi
Le en klub je bil proti vključitvi ekipe z Bližnjega Vzhoda. V Zagrebu se je danes nadaljevala skupščina regionalne košarkarske lige ABA, ki se je začela pred tednom dni. Člani lige so z večino glasov sprejeli odločitev, da sprejmejo ponudbo… »

V olimpijski vasi bodo razdelili 300.000 kondomov

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Omejitve zaradi koronavirusa so končane, Pariz 2024 bo med športniki tako spodbujal tudi ljubezen. V ta namen bodo v olimpijski vasi podelili 300.000 brezplačnih kondomov. Športniki bodo šele v olimpijski vasi v Parizu znova "zaživeli" normalno, saj… »

Alcaraz drugič zapored v finalu ugnal Medvedjeva in napovedal naskok na "sončni dvojček"

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Carlos Alcaraz je v finalu turnirja serije 1000 v Indian Wellsu ugnal Daniila Medvedjeva s 7:6 in 6:1. Španec je ubranil naslov v kalifornijski puščavi in osvojil prvi turnir pa lanskem Wimbledonu. 20-letnik je lani v finalu ugnal Medvedjeva s 6:3 in… »

Sprememba, Nika Prevc mora le doskočiti za skupno zmago

Zurnal24 pred 11 dnevi
Razmere v Vikersundu so sezono skrajšale še za eno tekmo, Nika Prevc pa je tako že pred skupno zmago. Organizatorji v Vikersundu so po sobotni odpovedi ženske tekme v nedeljo načrtovali kar dve ženski preizkušnji, a se to ne bo zgodilo. Ob objavi… »

Končno jasno, ali v Stožice prihaja tudi Cristiano Ronaldo!

Zurnal24 pred 13 dnevi
Cristiano Ronaldo je na seznamu igralcev, ki prihajajo v Stožice. Slovenska nogometna reprezentanca se bo v pripravah na letošnje evropsko prvenstvo v Nemčiji med drugimi merila s Portugalsko. Ta bo v rekordno hitro razprodanih Stožicah gostovala 26… »

Po bledi predstavi Zormanove čete bo v Granollersu odločala nedelja

Delo pred 12 dnevi
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Granollersu gladko izgubila z domačini Španci. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v 2. kolu olimpijskega kvalifikacijskega turnirja v Granollersu izgubila z… »

Dallas brez poškodovanega Dončića drago prodal kožo proti Oklahomi

Dnevnik pred 13 dnevi
Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA doživeli poraz proti Oklahoma City Thunder s 119:127. Slovenski as Luka Dončić je manjkal zaradi poškodbe stegenske mišice, Dallas pa veliko informacij o tem za zdaj ni razkril. Je pa trener… »

PORAZ NA DOMAČEM TERENU: Koper bo še eno priložnost dobil v Mariboru

Regional pred 13 dnevi
Nogometaši Kopra so v 26. krogu Prve lige Telemach izgubili proti Celju z 1:3 (0:1). Vodilni Celjani, ki so tokrat med drugim pogrešali kaznovanega Jegorja Pruceva, so na Primorsko prišli po treh tekmah brez zmage, v Kopru pa so upravičili vlogo… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem