Šport

Dva preobrata v Parizu, Oblak do zmage

Zurnal24 pred 15 dnevi
Po dveh preobratih zmaga Barce, Oblakov Atletico tesno premagal Borussio. Nogometaši v ligi prvakov so končali prve tekme četrtfinala. V Madridu je Atletico slovenskega vratarja Jana Oblaka premagal Borussio Dortmund z 2:1. V Parizu sta se pomerila PSG… »

Slovencu po incidentu na Hrvaškem grozi celo konec kariere

Zurnal24 pred 15 dnevi
Po navedbah hrvaških kolegov bi ga po najhujšem scenarij lahko doletela tudi doživljenjska prepoved igranja rokometa. Na Hrvaškem odmeva rokometni incident, katerega glavni akter je 37-letni slovenski rokometaš Marko Bezjak. Ta je na nedeljskem… »

Verstappen v Suzuki hitrost iz kvalifikacij prenesel tudi na dirko

Delo pred 18 dnevi
Nizozemec Max Verstappen je z Red Bullom postal zmagovalec dirke formule 1 za VN Japonske v Suzuki. Najbližje mu je prišel moštveni kolega Sergio Perez. Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec četrte letošnje dirke v svetovnem prvenstvu… »

Van der Poel razred zase na granitnih kockah

Delo pred 17 dnevi
Mathieu van der Poel je prepričljivi zmagovalec spomenika Pariz - Roubaix. Na trasi od Compiegna do Roubaixa je svetovni prvak napadel 60 km pred ciljem. Nizozemski kolesarski zvezdnik Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) je prepričljivi zmagovalec… »

Dallas splezal iz brezna, ob zvoku sirene prišel do podaljška in ...

Zurnal24 pred 18 dnevi
Luka Dončić in kolegi so zabeležili težko zmago proti Houstonu. Po podaljšku so bili boljši s 147:136. Dallas Mavericks so nadaljevali z lovom na končnico. Pred zadnjimi petimi tekmami v rednem delu sezone so bili na petem mestu zahodne konference… »

Za konec nov poraz Krke; Cedevita Olimpija četrtfinalno serijo začenja v Beogradu

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Košarkarji Krke so v zadnjem krogu Lige ABA izgubili proti Borcu s 101:83. Kljub zadnjemu mestu pa Novomeščani ostajajo del jadranske druščine. Sobotno dogajanje je pokazalo, da Cedevita Olimpija ne bo imela prednosti proti beograjski Megi v… »

Calcit Volley se je pridružil ACH v finalu DP

Delo pred 18 dnevi
Ljubljančani in Kamničani bodo med seboj obračunali za najboljšega v Sloveniji. ACH Volley in Calcit Volley sta finalista državnega odbojkarskega prvenstva. Potem ko so Ljubljančani proti Panviti Pomgrad svoje delo opravili že v petek, so v soboto… »

Telovadka Tjaša Kysselef tretja na svetovnem izzivu v Osijeku

Dnevnik pred 18 dnevi
Slovenska telovadka Tjaša Kysselef je tudi na drugi postojanki svetovnega izziva v Osijeku pristala na odru za zmagovalke. Tridesetletna Ljubljančanka je v finalu preskoka s povprečjem 12,883 točke zasedla tretje mesto. Zmagala je dvakratna evropska… »

Stop, stop, stop, končajmo masaker

Delo pred 19 dnevi
Dva možna krivca za padce: kolutne (disk) zavore in prevelike hitrosti. Množični padec, ki je zaznamoval četrtkovo četrto etapo dirke po Baskiji, odmeva v kolesarski karavani in tudi v širši športni srenji. Direktor dirke Pariz - Roubaix Thierry… »

Sodniki v prvi četrtini ustavili Dončića, a je ta vse skupaj nadoknadil

Zurnal24 pred 20 dnevi
Košarkarji Dallasa so zabeležili pomembno zmago, na domačem parketu so premagali Atlanto s 109:95. Luka Dončić in soigralci so po sedmih zmagah doživeli poraz v San Franciscu, ko jih je na domačem parketu po napeti končnici premagala po formi… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem