Arhiv novic 09.01.2023

Pregloboko pogledali v kozarec in sedli za volan

Primorske 09.01.2023
Policisti so konec tedna zalotili kar nekaj pijanih voznikov. PRIMORSKA > Policisti so v petek zvečer na območju Ajševice pri Novi Gorici ustavili 47-letnega voznika avtomobila. Alkotest je pokazal, da je vozil pijan - 0,73 miligrama alkohola v litru… »

Robert Hrgota, trener smučarskih skakalcev: Manjka le zlati orel

Dnevnik 09.01.2023
Slovenska reprezentanca pod vodstvom selektorja Roberta Hrgota je na 71. novoletni turneji v smučarskih slokih izpolnila pričakovanja. Na prvem vrhuncu sezone je Anže Lanišek s tretjim mestom (na posameznih tekmah je bil deseti, drugi, tretji in… »

Hrgota upa le, da ne bo kakšnih zapletov

Delo 09.01.2023
Če odmisli črno piko v Oberstdorfu, je glavni trener slovenske skakalne reprezentance zelo zadovoljen z izkupičkom svojih izbrancev na 71. novoletni turneji. V nadaljevanju preberite: Kako je Robert Hrgota, glavni trener slovenske reprezentance v… »

POZOR: Novost, ki prihaja iz Slovenije na evropski trg rabljenih vozil

Regional 09.01.2023
Aktualni oglasi na trgu rabljenih vozil na spletnih portalih, kot je recimo Avto.net, zajemajo večinoma le fotografije s pomanjkljivim opisom stanja ohranjenosti samega vozila. Ključna so vprašanja: kje izbrati, komu zaupati, kako preprečiti, da ne bi… »

Kdo je Izolan, ki se je kalil v Applu in Facebooku in nato zgradil lastno podjetje

Finance.si 09.01.2023
Dvaintridesetletni Jernej Štrasner o svoji izkušnji dela za tehnološke velikane, podjetniški poti in o tem, zakaj Slovenija ni do startupov prijazno okolje. Jernej Štrasner je programer, ki ima pri 32 letih razmeroma bogate izkušnje. Aplikacije za… »

Termo Shop uspešno premaguje izzive sedanjosti in kroji pot do lepše prihodnosti

Finance.si 09.01.2023
Nepredvidljivi časi, ki nam jih je prinesla energetska kriza, nas opozarjajo, da je čas, da se prebudimo. Ker pa krize vedno prinesejo tudi priložnosti in nakazujejo smer prihodnosti, v Termo Shopu pravijo, da je čas, da energetska samozadostnost… »

Te hiše lahko do sredine februarja kupite na dražbah

Finance.si 09.01.2023
Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih dražb stanovanjskih hiš Do sredine prihodnjega meseca se bo na javnih dražbah prodajalo več stanovanjskih hiš na različnih koncih Slovenije. Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih. Stečajna upraviteljica Nataša… »

Kje so slovenske podjetniške zgodbe s Kickstarterja danes?

Finance.si 09.01.2023
O glavnih slovenskih projektih, ki so sredstva pridobila na Kickstarterju Na ameriški platformi za zbiranje sredstev Kickstarter, kjer je bilo za več kot 230 tisoč projektov z vsega sveta do danes zbranih skupno več kot sedem milijard dolarjev… »

Hidria: Španci namesto družine Svetlik; kaj bodo zdaj počeli Svetlikovi?

Finance.si 09.01.2023
Sklenjena je prodaja 40-odstotnega deleža idrijskega avtomobilskega dobavitelja Španski avtomobilistični dobavitelj Gonvarri Industries je s pridobitvijo vseh potrebnih dovoljenj regulatorjev uradno postal 40-odstotni lastnik idrijske skupine Hidria… »

Na kaj bo Furs pozoren pri nadzoru prodaj lastnih deležev

Finance.si 09.01.2023
Česa so se bali podjetniki in kaj je glede obdavčitve lastnih deležev zagotavljal Furs za Finance, medtem ko danes finančno ministrstvo za Necenzurirano potrjuje načrtovane nadzore Če ste lani hiteli prodajati delež v svojem podjetju svojemu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem