Slovenija arhiv novic 09.01.2023

Novo v primeru izginotja lepe Ane: moža aretirali, policija storila tudi to (VIDEO)

Slovenske novice 09.01.2023
Mož pogrešane Beograjčanke naj bi oviral preiskavo. Kot smo že poročali, v javnosti zelo odmeva skrivnostno izginotje lepe Ane Ljubičić (39), poročene Walshe. Mlada mamica treh otrok je brez sledi izginila iz svojega doma v Massachusettsu. Ana je… »

Pomočnicam vzgojiteljic višje plače, sobotnega shoda, kot kaže, ne bo

24ur 09.01.2023
Ministrstvo in sindikat sta našla skupen jezik in se dogovorila o dvigu plač pomočnic vzgojiteljic. Napredovale bodo iz 22. v 26. plačilni razred. Medtem je Inštitut 8. marec sporočil, da je peticijo za dvig njihovih plač podpisalo že več kot… »

Ali bomo dobili novo telefonsko številko 111 za pomoč pacientom?

Primorske 09.01.2023
V zvezi organizacij pacientov so pripravili ukrepe za enakopravnejši in dostopnejši zdravstveni sistem. Med njimi so telefonska številka 111 za pomoč pacientom in zdravstveni pomočniki v zdravstvenih domovih, ki bi pomagali bolnikom in razbremenili… »

Paciente, ki čakajo pred zdravstvenim domom, odslovili

Zurnal24 09.01.2023
Prednost imajo bolniki, ki imajo kartoteko v ZD Ljubljana. Paciente, ki so zjutraj ponovno prišli pred Zdravstveni dom (ZD) Ljubljana, v želji, da bi dobili svojega osebnega zdravnika, je tamkajšnje osebje odslovilo. Prednost imajo bolniki, ki imajo… »

Jankovićev "golosek" na Rožniku; več svetlobe za mlado drevje, bolj varen obisk

Necenzurirano 09.01.2023
Kritična javnost razburjena nad sečnjo dreves v Tivoliju, na Rožniku in Šišenskem hribu. Župan odgovarja, da pomlajuje mestni gozd, da bo bolj varen za obiskovalce. Predstavniki gibanja Mladi za podnebno pravičnost, Protestivala, Inštituta za… »

Pohodnik našel človeško okostje na strmem gozdnem pobočju, policija opravila ogled

Slovenske novice 09.01.2023
Policisti so ob pomoči služb za reševanje kraj zavarovali in opravili ogled. Včeraj dopoldne so bili kranjskogorski policisti obveščeni, da je bilo na strmem gozdnem pobočju Jerebikovca najdeno človeško okostje. Policisti so ob pomoči služb za… »

Jovičević iz Domžal v Muro

24ur 09.01.2023
V spomladanskem delu nogometne sezone bo član Mure tudi Nikola Jovićević, je danes sporočil klub. V Mursko Soboto se je preselil iz Domžal. Pogodbo z Muro je sklenil do konca leta 2025. Napadalno usmerjeni vezist je bil doslej v Sloveniji član… »

NA MARKOVCU SO PELE PESTI: Pomiril se je šele v pridržanju

Regional 09.01.2023
Minulo soboto ob 2.35 so bili koprski policisti obveščeni, da sta se na Markovcu sprla dva moška, stara 47 in 37 let. Ob prihodu policistov na kraj se mlajši ni umiril in je pod vplivom alkohola nadaljeval s kršitvami, zato so mu odredili… »

V Velenju neznanec večkrat ustrelil proti stanovanjski hiši

Slovenske novice 09.01.2023
Zgodilo se je včeraj. S PU Celje sporočajo, da so v Velenju včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Neznani storilec je okoli pol petih zjutraj večkrat ustrelil proti stanovanjski hiši in prestrašil… »

Poklonila se je tudi Tina Maze, njena napoved zmrazi

Zurnal24 09.01.2023
Najboljša slovenska smučarka Tina Maze je prepričana, da bo Mikaela Shiffrin v karieri zbrala več kot 100 zmag na tekmah svetovnega pokala. Vsekakor napoved, ki bo tekmicam nagnala strah v kosti. Nedeljski drugi veleslalom 59. Zlate lisice v Kranjski… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem