Arhiv novic 16.01.2023

Odgovori na vprašanja Eurobarometra razkrivajo, kako živa je v Sloveniji rusofilija

Nova 24TV 16.01.2023
Putin in Janković. (Foto: sta) Če je še kdo dvomil, da Slovenija ni polna rusofilov, odgovori na konkretna vprašanja ene od najnovejših anket Eurobarometra, ki obravnava odziv EU na energetske izzive, dokazujejo, da je nedvomno tako. Zgolj 15… »

Zeleno ministrstvo in levičarski kulturniki v Avstriji zaščitili pedofilskega zvezdnika

Nova 24TV 16.01.2023
Techtmeister, spredaj desno, na podelitvi nagrad Romy 2017 (Wikimedia/Erhard Riedlsperger (CC BY-SA 4.0) V Avstriji se je razkril pedofilski škandal, ki trenutno povzroča grozo na kulturnem prizorišču. Igralec Florian Teichtmeister, ki je še posebej… »

Ne vedo, kdo bo nasledil kralja

Slovenske novice 16.01.2023
Njegova najstarejša hči in neuradna prestolonaslednica je v kritičnem stanju v bolnišnici. Ker se je odrekel petim otrokom, je naslednji v vrsti sin s težavami v razvoju. Potem ko so tajsko princeso Badžrakitijabo v kritičnem stanju sprejeli v… »

Izolska marina je s skoraj 800 privezi največja v slovenskem morju

Necenzurirano 16.01.2023
Novi pomol B, ki ima tri krake in 161 priveznih mest, je zgrajen. V izolski marini pravijo, da so zanj še pred koncem lanskega leta dobili uporabno dovoljenje in da ga že tržijo. Po novih privezih povprašujejo predvsem Slovenci in lokalni prebivalci… »

Težak južni sneg porušil drevesa in šotor v Mladinskem športnem parku

Gorenjski utrip 16.01.2023
Danes ponoči je na veliko veselje mnogih naše kraje pobelil sneg. Sneženje se je začelo po drugi uri ponoči, ko so padavine iz hudega naliva prešle v težak južni sneg. Iz občine Naklo sporočajo, da je pod težo snega popustilo kar nekaj dreves… »

30 točk McConnlla in osem asov Bračka

RTV Slovenija 16.01.2023
14. krog odbojkarskega prvenstva ni ponudil večjega derbija, je bilo pa razburljivo na Ravnah, kjer je na dvoboju Fužinarja in Merkurja Maribora 250 gledalcev odločitev videlo po petih nizih (2:3). Gostje so vodili z 2:0, potem ko so s težavami dobili… »

Komentar Mihe Šimnovca: Nikin pogled je povedal veliko

Slovenske novice 16.01.2023
Ker dobro vedo, česa so sposobne, tudi same niso zadovoljne, kadar ne skočijo na zmagovalni oder. Pogled Nike Križnar po premierni superekipni tekmi (dvojic) smučarskih skakalk v svetovnem pokalu, na kateri sta se morali skupaj z Emo Klinec minulo… »

[Video] Med obiskom Fajonove kosovski socialdemokrati zahtevali odstop Berišaja in pozvali k mednarodnim preiskavam primera!

Nova 24TV 16.01.2023
Foto: Zajem zaslona Kosovska socialdemokratska stranka PSD je ob aferi kosovskega veleposlanika na Hrvaškem, Martina Berišaja, izvedla simbolično akcijo pred ministrstvom za zunanje zadeve v Prištini. Kosovsko zastavo na drogu so zamenjali z zastavo… »

Kupil zapuščen kontejner, v njem pa našel trupla ubite družine

Necenzurirano 16.01.2023
Mislil je, da bo na dražbi kupljen skladiščni kontejner morda vseboval kaj vrednega – namesto tega pa ga je čakal grozljiv prizor. George Gennai iz Seattla je na dražbi kupil zapuščen skladiščni kontejner, ker je mislil, da bo v njem našel kaj… »

Nov rekord legendarnega Japonca, ki še ne razmišlja o koncu kariere

Delo 16.01.2023
Od slovenskih smučarskih skakalcev sta na tekmah za celinski pokal v Saporu najvišje posegla Žak Mogel in Matija Vidic. Legendarni japonski smučarski skakalec Noriaki Kasai, ki bo 6. junija dopolnil že 51 let, še ne razmišlja o odhodu v športni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem