Arhiv novic 16.01.2023

Osnovna pravila, ki jih morate vedeti pri nakupu pancerjev

Slovenske novice 16.01.2023
To je najpomembnejši del smučarske opreme. Da bi lahko smučali brez skrbi za noge, in da bi ne bolelo po nepotrebnem, je izbira smučarskih čevljev ključnega pomena. Čevlji so nepogrešljiv vmesnik s smučmi. Zato morajo biti udobni, hkrati pa… »

Ste videli, kako je bila oblečena Ana Zagožen? (FOTO)

Slovenske novice 16.01.2023
»Zdravilo za vse je slana voda – znoj, solze ali morje.«. Danes imamo sneg, a še ne tako dolgo tega smo se kopali v soncu in precej visokih temperaturah za ta čas. Med tistimi, ki so si privoščili nekaj oddiha, je tudi Ana Zagožen, univerzitetna… »

Sanjski moški je seksal v šovu

Slovenske novice 16.01.2023
Blaž Kričej Režek je priznal, da je bil intimen z nekaterimi tekmovalkami. Na prvi pogled morda deluje nedolžno, toda Blaž Kričej Režek je očitno pravi zapeljivec, ki se mu ženske preprosto ne morejo upreti. To je mladenič, ki je v lanski sezoni… »

Veselje v skupini Victory, postal je očka!

Slovenske novice 16.01.2023
Tomu in Teji se je rodil mali Jakob. »Naš Tomo Primc je postal ata,« se je prek facebooka pohvalila skupina Victory. Harmonikarju, ki mu je sicer ime Tomaž, a ga vsi kličejo Tomo, in Teji se je rodil mali Jakob. Očku, ki pravi, da rad širi dobro… »

Zmrazilo vas bo, ko boste videli posnetek Branka Đurića (FOTO)

Slovenske novice 16.01.2023
Nekateri hodijo bosi po žerjavici, drugim pa očitno bolj ustreza ledena podlaga. Sneg so napovedali in sneg smo dobili. Če ste nanj nepripravljeni, ste krivi sami. Če boste pri tem ovirali še promet, vas čaka mastna kazen. Da je potrebna ustrezna… »

Šest jasnih znakov, da se je vaša duša reinkarnirala: to ni vaše prvo življenje

Slovenske novice 16.01.2023
Jih opazite tudi pri sebi? Vera v reinkarnacijo je zelo močna predvsem na vzhodu, čeprav se je to prepričanje po zaslugi številnih vzhodnjaških filozofov razširilo po vsem svetu. Če ga poskusimo čim preprosteje opisati, lahko rečemo, da gre za… »

Preprost trik, s katerim bo smučanje cenejše

Slovenske novice 16.01.2023
Zima je prišla! Sicer v za enkrat do cestarjev še prijazni obliki, prvi hard core alpski smučarji pa so že dosegli dvomestno število smučarskih dni. Zima je prišla! Sicer v za enkrat do cestarjev še prijazni obliki, prvi hard core alpski smučarji… »

Črn vikend za vse tri košarkarske ekipe z našega območja

Kozjansko 16.01.2023
14. krog državnega prvenstva ni bil ravno v znamenju košarkarskih klubov iz našega območja, saj so precej zanesljivo klonili prav vsi trije, torej Šentjur, Rogaška in Podčetrtek. Šentjurčani so morali priznati premoč Heliosu, Podčetrtek Krki… »

Šarec o požaru na Krasu: Prvič se je zgodilo, da je vojska sodelovala tako intenzivno

RTV Slovenija 16.01.2023
Ob odprtju fotografske razstave o požaru na Krasu so pripravili okroglo mizo o največjem požaru v Sloveniji. Izkušnje požara so, da se morajo v reševanje takoj intenzivno vključiti vse sile za zaščito in reševanje, je poudaril obrambni minister… »

Keber kot zasebnik v najboljših letih služil 8-kratnik povprečne zdravniške plače

Nova 24TV 16.01.2023
Ideolog "kolesariata" Dušan Keber je kot zasebnik služil bajne vsote denarja. (Foto: STA) Podobno kot Jože Mencinger v ekonomiji je Dušan Keber srce in ideološka duša slovenskega centralno-planskega zdravstvenega sistema, kjer državni ZZZS… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem