Arhiv novic 16.01.2023

Telekom ter Pop TV in Kanal A končali spor

SiolNET 16.01.2023
Telekom ter Pop TV in Kanal A so končali spor glede distribucije programov. Potem ko je Telekom Slovenije umaknil tožbo proti družbama Pop TV in Kanal A, sta ti dve umaknili nasprotno tožbo zoper Telekom in sodišče je ustavilo ta postopek, so danes… »

Tega nihče ni pričakoval: Kyrgios odpovedal nastop na domačem grand slamu

SiolNET 16.01.2023
Avstralski teniški as Nick Kyrgios je zaradi poškodbe kolena odpovedal nastop na Odprtem prvenstvu Avstralije. Sedemindvajsetletnik bo moral tudi na operacijo, je potrdil na novinarski konferenci ob začetku prvega grand slama sezone. Sportal Nič od… »

Jesenice vložile prijavo za ligo ICEHL

Dnevnik 16.01.2023
Hokejski klub Sij Acroni Jesenice je vložil prijavo za nastopanje v razširjeni avstrijski ligi ICEHL. Preostalih 13 sodelujočih ekip, med njimi tudi SŽ Olimpija, je oddalo prijavo in potrebna zagotovila za nastope v sezoni 2023/24. Vodstvo lige bo… »

Iz Lützeratha odstranili še zadnja dva protestnika

RTV Slovenija 16.01.2023
Iz vasi Lützerath na zahodu Nemčije, ki jo zaradi nasprotovanja širitvi tamkajšnjega premogovnika že več dni zasedajo in tam protestirajo podnebni aktivisti, so policisti danes iz enega od predorov v vasi evakuirali še zadnja dva protestnika. Med… »

Snežno ponedeljkovo jutro, številni vozniki v stoječih kolonah (dopolnjeno)

Celje.info 16.01.2023
Noč z nedelje na ponedeljek je v skladu z napovedmi vremenoslovcev prinesla sneženje. Ponekod so bila zaradi mokrega snega podrta drevesa in tudi drogovi električne napeljeve. Na našem območju so težave predvsem v prometu. O zastojih poročajo… »

Ideja Jurice Golemca je bila, da Glas ostane pri Cedeviti Olimpiji

RTV Slovenija 16.01.2023
V sredo morajo košarkarji Cedevite Olimpije, če želijo zadržati realne možnosti za napredovanje v Evropskem pokalu, nujno premagati Cluj. Proti romunski zasedbi bodo znova igrali brez Zorana Dragića, ki bo manjkal še dva tedna. Zmaji so se v… »

5 uporabnih promocijskih daril za vaše podjetje

Domžalec 16.01.2023
Prepoznavnost podjetja je ključnega pomena za čim večjo konkurenčnost na trgu. Eden od zelo preprostih načinov, kako lahko promovirate svojo blagovno znamko, je tudi s pomočjo promocijskih daril. Promocijska darila so odličen način, kako lahko na… »

Stanovanja, ki jih lahko do sredine februarja kupite na dražbah

Finance.si 16.01.2023
Pregled najbolj zanimivih stanovanjskih dražb Do sredine prihodnjega meseca se boste na dražbah lahko potegovali za več stanovanj. Našli smo jih v Bohinjski Bistrici, Ljubljani, Preddvoru, Mariboru, Jesenicah, Sevnici in Selnici ob Dravi. Izbrali smo… »

NASVET Kdaj normiranci na kapitalske dobičke ne plačajo nič davka

Finance.si 16.01.2023
Možnost obdavčitve dohodkov iz kapitala in najemnin po dohodninski lestvici obstaja samo za zaslužke v letu 2022, na katere boste predvidoma davek plačali spomladi oziroma poleti; preverili smo, komu se splača takšna obdavčitev… »

Nepričakovan poraz Calcita s Slovaki

SiolNET 16.01.2023
ACH Volley in Calcit Volley igrata četrti turnir srednjeevropske lige. Odbojkarji Calcita so na sredini tekmi izgubili proti slovaški ekipi Rieker UJS Komarno s 3:0 (23, 20, 23). Sportal ACH Volley še sedmič zmagal Komarno je na dosedanjih osmih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem