Arhiv novic 19.01.2023

Roglič tako navdušen na NBA tekmi

Zurnal24 19.01.2023
Na košarkarskem spektaklu v Parizu sta se srečala dva slovenska športna asa. Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič ni izpustil NBA tekme v Parizu, kjer sta se pomerila morda celo največja rivala iz začetka devetdesetih let prejšnjega… »

Tarča: Leto reform?

RTV Slovenija 19.01.2023
Predsednik vlade zagotavlja, da se bodo reform zdaj ekspresno lotili in da nikoli več ne bo, kot je bilo. Smo na začetku reševanja katastrofalnih razmer v zdravstvu in obračunu z lobiji? Je plačna reforma misija nemogoče? Čedalje daljša je vrsta… »

Polina nasmejana nazaj v bitko, Sara je odšla v solzah

24ur 19.01.2023
V bitko za srce sanjskega moškega Tonija Šćulca se je vrnila skesana Polina, zaradi česar so bila ostala dekleta razočarana. Še večje razočaranje je na koncu doživela mlada Sara, ki je po slovesu od Tonija jokala. Polina spoznala, da je naredila… »

Bodo Južni Korejci lahko delali kar 69 ur na teden?

RTV Slovenija 19.01.2023
Južnokorejska vlada želi spremeniti zakonodajo in dovoliti drugačen sistem nadur, kar bi omogočilo, da bi namesto zdajšnjih 52 ur lahko zaposleni delali do 69 ur na teden, torej skoraj 14 ur na dan. Razlog? S tem želijo spodbuditi družinsko… »

Modni radar: Tjaša Platovšek

Slovenske novice 19.01.2023
Poglejte njene oprave. Tjaša Platovšek Še ena pričeska kriči po lasulji, od drame na obleki nastali so žulji na naših očeh, ki želijo si pravo, a kaj, ko se reva polila je s kavo. Morda pa se lušči ta žaklovina, v kateri mladenka ni prav nič… »

Celotna koalicija se požvižga na ugotovitve Umarja ob zadnjem dvigu minimalne plače. To so učinki!

Nova 24TV 19.01.2023
Koalicijski vrh (Foto: STA) Navkljub številnim opozorilom, ki prihajajo s številnih strani, na ministrstvu za delo nikakor niso spodobni priznati, da bo zaradi višanja minimalnih plač prišlo do negativnih posledic. Da gre za čisto sprenevedanje… »

Zaradi LGBTQ ideologije se vedno več mladih identificira za “nebinarne”

Nova 24TV 19.01.2023
Foto: Freepik Zdaj je dejstvo, da se delež mladih, ki se opredeljujejo za transspolne, že več kot desetletje strmo povečuje, tudi dokumentirano. Zadnja raziskava kaže, da je v okrožju javnih šol v Kaliforniji prišlo do porasta otrok in… »

Znani zvezdniški gostitelji letošnje Met Gale

24ur 19.01.2023
Modna biblija Vogue je razkrila imena zvezdnikov, ki bodo poleg Anne Wintour gostili letošnji Met Gala dogodek. Glavni urednici se bodo na modnem dogodku leta pridružili grammyjeva nagrajenka Dua Lipa, z emmyjem nagrajena igralka Michaela Coel… »

Ronaldo dobil dvoboj z Messijem, veselili pa so se Francozi

Delo 19.01.2023
Četrtek je prinesel zanimivo prijateljsko nogometno tekmo v Savdski Arabiji. Četrtek je prinesel zanimivo prijateljsko nogometno tekmo. Eno najdomevnejših revijalnih tekem sta namreč igrali selekciji zvezd savdskih prvoligašev Al-Hilala in Al Nasra… »

Ogromna Sončeva pega vidna tudi brez teleskopa

24ur 19.01.2023
V zadnjih dneh je nam najbližja zvezda Sonce zelo aktivna, saj so astronomi našteli izjemno veliko število Sončevih peg. Ena od peg pa še posebej izstopa, saj je tako velika, da je vidna tudi brez teleskopov. A pozor: Sonce opazujte le s pomočjo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem