Arhiv novic 19.01.2023

Čeglaj se je za vedno poslovil od sledilcev, to so bile njegove zadnje besede (VIDEO)

Slovenske novice 19.01.2023
Pojasnjuje, da ni v depresiji, naj ljudi ne skrbi zanj, ker se počuti dobro. Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj, zadnje čase bolj znan po svojem obračunavanju z znanimi ljudmi po družbenih omrežjih, je oznanil, da zapušča instagram. Zaprl bo… »

Sebastian Vettel s to fotografijo raznežil oboževalce Schumacherja: Jokal bom do konca tedna (FOTO)

Slovenske novice 19.01.2023
Michael Schumacher je bil mentor Sebastianu Vettlu, ko se je ta vzpenjal do naslova svetovnega prvaka v formuli 1, družini pa sta še danes tesno povezani. Mick Schumacher, sin legendarnega dirkača Michaela Schumacherja, je nedavno objavil niz… »

Janša pojasnil, zakaj je Ceca priljubljena med člani SD (VIDEO)

Slovenske novice 19.01.2023
Otvoritveni koncert na tradicionalni pustni prireditvi bo imela priljubljena srbska pevka. Kurentovanje na Ptuju se tradicionalno pričenja s Kurentovim skokom, osrednji program letošnjega osrednjega pustnega dogodka pa bo potekal od 11. do 21… »

Bralec ogorčen: To, kar počne ta storilec, je primitivno (FOTO)

Slovenske novice 19.01.2023
Inšpektorat bo opravil nadzor in uvedel inšpekcijski postopek. Na nas se je obrnil bralec J. V. s fotografijami in zapisom o divjem odlagališču v Krajinskem parku Ljubljansko barje, le streljaj od avtobusnega postajališča Barje P+R. »V nastajanju… »

Janša o zdravstveni reformi: Prodajajo nam prazne škatle. Problem bo, ko jih bo treba odpreti.

RTV Slovenija 19.01.2023
Vodja SDS-a Janez Janša podpisa dogovora o zdravstveni reformi ne vidi kot uspeh, saj vsebine še ni, in napoveduje, da bo nastal problem, ko bo vsebino dejansko treba pokazati. Zatrdil je, da želi SDS koaliciji pri vsebini reforme pomagati. Po srednem… »

Razkrivamo podrobnosti razhoda Saše in Mihe: po poroki je šlo samo navzdol

Slovenske novice 19.01.2023
Zakon Saše Lendero in Mihe Hercoga je trajal le leto in pol, njuno razmerje pa dvajset let. Sobota, 19. junij 2021, bo ostala zapisana z velikimi črkami v življenju pevke Saše Lendero in glasbenega producenta Mihe Hercoga. Za vedno bo zapisana kot… »

Napovedi »novega Nostradamusa« za leto 2023 so brutalne: najbogatejši človek bo spremenil svet, ta stvar nas bo uničila

Slovenske novice 19.01.2023
Ta vplivnež nas bo rešil ali uničil. Brazilec Athos Salomé (36), bolj znan kot »živeči Nostradamus« ali tudi »moderni Nostradamus« (napovedal naj bi smrt britanske kraljice Elizabete II., vojno v Ukrajini ter zmagovalca SP v nogometu), pravi, da… »

Neverjetni prizori v trgovinah: kupci se sprašujejo, ali gre za šalo

Slovenske novice 19.01.2023
Poglejte, kaj vse so dali trgovci pod ključ. Medtem ko se svet zabava na račun britanske kraljeve družine in bere pikantnosti iz knjige spominov princa Harryja, se Britanci iz dneva v dan soočajo z večjo ekonomsko krizo. Vrstijo se stavke, premieri… »

Prikrivanje podatkov in odtekanje milijonov? Tako Golobu odgovarja ZZZS

Slovenske novice 19.01.2023
ZZZS zavrača očitke vlade, da je največja težava v zdravstvu, in prst usmerja v izvajalce. Generalna direktorica ZZZS Tatjana Mlakar se je odzvala na očitke vlade, da je ZZZS največja težava v slovenskem zdravstvu, v katerem se po oceni vlade… »

To odgovori premier Robert Golob, ko se ga preseneti z vprašanjem o ljubezni s Tino Gaber

Slovenske novice 19.01.2023
»Takrat, ko se bom sam odločil, da želim kaj deliti z javnostjo, bom se pa tako sam odločil,« je bil kratek predsednik vlade Robert Golob. »Še eno vprašanje se pojavlja v javnosti,« je začel voditelj s programa POP TV Uroš Slak, ko je na drugi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem