Arhiv novic 21.01.2023

Neverjetna preobrazba Aleša iz The Biggest Loser Slovenija #intervju

SiolNET 21.01.2023
Ko si pri 223 kilogramih ni zmogel več niti zavezati čevljev, je Aleš Hrvatin spoznal, da tako ne more več naprej. Pet let pozneje in dobrih 120 kilogramov lažji živi povsem drugačno življenje, je osebni trener in prehranski svetovalec. Aleša… »

Vlada je popolnoma zrušila enotni plačni sistem

Nova 24TV 21.01.2023
Foto: STA “Enotni plačni sistem ste popolnoma zrušili, ko ste sodnikom in tožilcem brez težav dali 600 evrov dodatka, saj to pomeni, da to lahko zahteva kdorkoli. Zakaj potem ne date 600 evrov dodatka tudi zdravnikom in medicinskim sestram, dokler… »

Savdijci najprej zvabili Ronalda, sedaj naj bi oddali še kandidaturo za izvedbo mundiala leta 2030

24ur 21.01.2023
Nogomet v Savdski Arabiji je s prihodom Cristiana Ronaldo zagotovo močno pridobil tako na vrednosti kot tudi na popularnosti. Savdijci so se sedaj odločili, da bodo skušali še vso ostalo nogometno smetano pripeljati v njihovo državo, kandidirali naj… »

Že februarja nove podražitve, ki bodo prizadele družine?

Slovenske novice 21.01.2023
»Če do pokritja teh stroškov s strani države ne bo prišlo, bomo morali dvigniti cene vrtcev, s čimer bodo starši prevzeli kritje velikega dela teh dodatnih stroškov,« so jasni na Mestni občini Ljubljana. Višanje stroškov dela, pa tudi ostale… »

Glas ljudstva / »Vlada nima načrta, kako povečati število zdravnikov«

Mladina 21.01.2023
Nejasno ostaja, kdaj in kako bo vsem zavarovancem zagotovljen dostop do izbranega zdravnika, opozarjajo v civilni iniciativi Glas ljudstva. V civilni iniciativi Glas ljudstva so ogorčeni in zaskrbljeni nad predstavljenimi zaključki koalicijskega vrha o… »

Upravni enoti Šmarje pri Jelšah visoko priznanje za vodenje kakovosti pri delu

Kozjansko 21.01.2023
Upravna enota Šmarje pri Jelšah je ena izmed treh organizacij, ki je uspešno prestala zunanje ocenjevanje po modelu CAF EPI – zunanja povratna informacija, ki ga je izvedla ekipa Ministrstva za javno upravo. Poleg njih so si t.i. zlato medaljo… »

Gorelo v Šmarju

Kozjansko 21.01.2023
Sinoči je ob 22.27 na Vošnjakovi ulici v Šmarju pri Jelšah zagorela vrtna garnitura ob hiši, požar pa se je razširil še na fasado objekta. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so lastniki že sami pričeli z gašenjem… »

Protest proti samim sebi

Nova 24TV 21.01.2023
Sociolog dr. Matevž Tomšič (Foto: Demokracija) Če ste mislili, da je to, da se oblastniki udeležujejo javnih protestov, nekaj, kar sodi samo v kakšno satirično oddajo, ste se zmotili. Po novem namreč tudi vlada in vladajoča koalicija stavkata. To… »

Janševa vlada se je lotila korupcije v nabavah, a se je zdravstvena mafija z Golobom vrnila

Nova 24TV 21.01.2023
Foto: STA “Dva ključna problema sta v slovenskem zdravstvenem sistemu. Eno je nekonkurenčnost plačila, drugo pa korupcija v nabavah,” je v Odmevih dejal Janez Janša. Janševa vlada se je slednjega problema lotila pri izvoru – pri problematiki… »

Kontaktne leče: tekočino vsakokrat zavržemo

Slovenske novice 21.01.2023
Ustrezna in skrbna nega kontaktnih leč zagotavlja bister vid, udobno nošenje in zdravje oči. Skrb za kontaktne leče je pri dolgoletnih uporabnikih zanesljivo del vsakodnevne rutine, a marsikdo v naglici kdaj vendarle pozabi na temeljna pravila ali pa… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem