Arhiv novic 21.01.2023

[Fotogalerija] 19. zimske športne igre so pokazale, da je SDS v odlični kondiciji

Nova 24TV 21.01.2023
zimske športne igre SDS (Foto: sds) Danes so na smučišču Ribnica na Pohorju potekale že tradicionalne zimske športne igre v organizaciji Slovenske demokratske stranke in Športnega foruma SDS. Organizatorji, OO SDS Ribnica na Pohorju, so se… »

Mafijski obračun v Ljubljani: Umorjeni Igor Mančić naj bi kavaškemu klanu ukradel drogo

Nova 24TV 21.01.2023
Streljanje na Viču (Foto: STA) Ime žrtve (očitno) mafijskega obračuna je znano. Po poročanju Slovenskih novic je to 34-letni Igor Mančić, ki je leta 2020 že bil tarča napada. Včeraj popoldne je na Oražnovi ulici (ulica je postala znana po… »

Vsi smučarski centri so pripravljeni sprejeli prve smučarje

Primorske 21.01.2023
Smučarski center Cerkno in smučišče SKI Bor v Črnem Vrhu nad Idrijo sta v soboto pripravljena pozdravila množico smučarjev. Pod Borom sta na voljo še sankališče in proga za drsalno tehniko smučarskega teka. Na tekaškem centru Vojsko so… »

Čarobnih 5 za lepoto

Slovenske novice 21.01.2023
Vitamini in minerali so ključni za delovanje in razvoj vseh celic ter tkiv v telesu, zato si lahko z nekaterimi pomagamo tudi do mladostnega videza. Sijoči lasje, napeta koža in čvrsti nohti so mnogim v ponos in obenem dokaz dobrega zdravja in… »

Đoković podprl Murrayja, da je urnik dvobojev nevzdržen

SiolNET 21.01.2023
Novak Đoković, ki se je za razliko od Andyja Murrayja prebil v četrti krog OP Avstralije, je podprl ostre besede Britanca, češ da je urnik dvobojev v Melbournu nevzdržen. Igra se namreč dolgo v noč, tudi do jutranjih ur. "Za nas je to zares… »

Novi protesti in požar v Limi. Zaradi protestnikov zaprli Machu Picchu.

RTV Slovenija 21.01.2023
V Peruju se v več pokrajinah nadaljujejo protesti podpornikov odstavljenega predsednika Pedra Castilla. Predsednica Dina Boluarte je po požaru v zgodovinski zgradbi v Limi napovedala ukrepanje proti "vandalom". V Machu Picchuju je obtičalo več… »

Če sodnikom, zakaj ne ravnateljem? Ti od Goloba zahtevajo dodatek 600 evrov mesečno

Nova 24TV 21.01.2023
Robert Golob (Foto: STA) Ravnatelji šol opozarjajo na plačna nesorazmerja in ne razumejo, zakaj so zdravniki in sodniki več vredni od njih. Od vlade pričakujejo, da jim do plačne reforme dodeli dodatek v višini 600 evrov bruto mesečno, kot je to… »

V Egiptu našli deset mumificiranih krokodilov, starih približno 2500 let

RTV Slovenija 21.01.2023
V grobnici v kraju Kubat al Hava na zahodnem bregu Nila so arheologi odkrili deset mumificiranih krokodilov. Domnevajo, da so jih pokopali okoli 5. stoletja pr. n. št., ko je postalo mumificiranje živali v Egiptu vse bolj priljubljeno. Mumificirane… »

Turel: “Sprejem X Mas na občini ni primeren”

Primorske 21.01.2023
Zaradi današnjega sprejema simpatizerjev fašističnega odreda X Mas na goriškem županstvu so številni ogorčeni. Da je sprejem vse prej kot primerna gesta, je prepričan tudi novogoriški župan Samo Turel. GORICA > Ob napovedi, da bodo simpatizerji… »

25-letni Jakov pijan za volanom uničil dve družini

Necenzurirano 21.01.2023
Takšnih zgodb ne bi bilo, če bi upoštevalo, da se pod vplivom alkohola ne vozi avta. 25-letni Jakov V. iz Zagreba bo imel do konca življenja na vesti smrt 26-letne Mihaele. Na noči iz četrtka na petek je 25-letni mladenič v Zagrebu zakrivil usodno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem