Arhiv novic 27.01.2023

Katarina Šeme: Neštetokrat sem doživela infarkt, ker sem mislila, da me bo kdo povozil

RTV Slovenija 27.01.2023
"Spopadanje z neprijetnimi izkušnjami je tisto, kar vzameš s seboj domov − sebe malce spremenjenega in malce bolj utrjenega. Morda sem se v nekaterih ozirih presenetila pozitivno, v nekaterih pa negativno," je bivanje na Sumatri povzela Katarina… »

Odgovarjajo na kritike: Pričakovanja, ki jih gojijo do zimskih služb, so se povečala

Necenzurirano 27.01.2023
Razmere v prometu po nedavnih pošiljkah snega so bile ponekod kratko malo kaotične. Sneg se je oprijemal cestišč, zgodili so se številni zdrsi vozil, posledično se je krepko podaljšal potovalni čas. Izostal ni niti nasvet prometnoinformacijskega… »

Vsak dan je borba proti oportunistu v nas in med nami

Delo 27.01.2023
Pripovedovalski kolektiv Bodice predstavlja Roso Luxemburg v predstavi, ki jo je treba videti večkrat in pride tudi na dom. Rosa Luxemburg, ki jo predstavljajo predvsem kot marksistično politično teoretičarko, socialistično filozofinjo in… »

Izšla je nova številka Slamnika – januar 2023

Domžalec 27.01.2023
Izšla je prvo letošnja številka Slamnika. Glasilo Slamnik je osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod… »

DNK-analiza "ni mogla z gotovostjo potrditi ali ovreči", da Božiček res obstaja

RTV Slovenija 27.01.2023
Rezultati DNK-analize piškota, ki ga je neko dekletce poslalo policiji s prošnjo, naj ugotovi, ali je vanj res ugriznil Božiček, so "dvoumni", so sporočili s policije v ameriški zvezni državi Rhode Island. Kot smo že poročali, je pred dnevi na… »

V veljavi bolj pregledno označevanje cen blaga

Savinjsko Šalaške 27.01.2023
V veljavo je stopil nov Zakon o varstvu potrošnikov ter Pravilnik o načinu označevanja cen blaga, digitalnih vsebin in storitev ter objavi znižanja cene blaga. 26. januarja 2023 se začne uporabljati novi Zakon o varstvu potrošnikov, ki nam prenaša… »

V Lesičnem namestili prikazovalnik hitrosti

Kozjansko 27.01.2023
Občina Kozje je sodelovala na javnem pozivu Skupaj za večjo varnost, namestitev prikazovalnikov hitrosti ˝Vi vozite˝, ki ga je razpisala Javna agencija RS za varnost prometa, in s tem ponovno postala najemnica prikazovalnika hitrosti do 30. 6. 2023… »

Potopisno predavanje o Venezueli

Gorenjski glas 27.01.2023
Zali Log – Kulturno in turistično društvo Zali Log vabi danes, v petek, ob 19. uri v kulturni dom na Zalem Logu na potopisno predavanje o Venezueli. Predaval bo Milan Potočnik.… »

Vlado okrepili novi ministri

Gorenjski glas 27.01.2023
Vladi Roberta Goloba, ki se je povečala za tri ministrstva, sta se pridružila tudi ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek in minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac. Ljubljana – V skladu z novelo zakona o vladi, ki je bila potrjena na… »

Izbrali najbolj inovativna živila

Gorenjski glas 27.01.2023
Inštitut za nutricionistiko jih je razglasil že deveto leto zapored. Ljubljana – Inštitut za nutricionistiko je podelil nagrade za najbolj inovativna živila leta 2023. V ocenjevanje so prejeli 79 predlogov živil, ki so na tržišče prišla v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem