Arhiv novic 27.01.2023

Horoskop za petek, 27. januarja

Necenzurirano 27.01.2023
Sonce je v vodnarju, Luna je v ovnu. OVEN – Današnji vstop Venere v znamenje zasanjanih ribic bo malo zamajal vaš občutek za stvarnost. Nič hudega ne bo, če malo sanjarite in predahnete. BIK – Luna v ovnu in vstop Venere v ribi vas bo čustveno… »

Tragično: bivša učiteljica po sedmih strelih še uspela priti do avta

Zurnal24 27.01.2023
Kot je razvidno iz rekonstrukcije dogodkov, sta bila Ferrari in pokojnica že dolgo časa sprta in v slabih odnosih. Pred porotnim sodiščem v Bologni v Santa Maria Villiana di Gaggio Montano v bolonjskih Apeninih se je v četrtek končno začelo sojenje… »

Pamela Anderson varuški zaželela smrt, naslednji dan se je zgodila tragedija

Zurnal24 27.01.2023
55-letna zvezdnica Playboya, manekenka, igralka, producentka, aktivistka in pisateljica Pamela Anderson je v svojem novem dokumentarcu razkrila travmatično otroštvo in svoj kaotični vzpon do slave, piše New York Post. Pamela je podrobno opisala tri… »

To, kar je Miki (Victory) naredil za ženo, presega vso romantiko tega sveta

Zurnal24 27.01.2023
Prisega na praktično romantiko, z neskončno skrbnostjo ... Poročena sta že 27 let, a zaljubljena kot prvi dan oziroma še bolj. Miki Vlahovič, član skupine Victory, in njegova soproga Petra veljata za enega najbolj srečnih parov na naši estradni… »

Renault k nam pripeljal najpomembnejši model leta

Zurnal24 27.01.2023
Renault je v Sloveniji začel prodajati svojega novega športnega terenca renault austral, za katerega pravijo, da je njihov ključni model letošnjega leta, s katerim imajo smele načrte. Renault austral je tudi eden ključnih modelov Renaultovega… »

Nakup novega avtomobila: magična meja 10.000 evrov je izginila

Zurnal24 27.01.2023
Ali lahko v Sloveniji še kupimo novi avtomobil, ki stane manj kot 10.000 evrov? Odgovor je ne, saj je to postala nedosegljiva meja. Pregledali smo cenike slovenskih uvoznikov in bili presenečeni, saj smo celo pod ceno 11.000 evrov našli le enega… »

Hrvaška, spor o privatizaciji plaž: “Ne ukradite nam še plaž”

Dnevnik 27.01.2023
Novi zakon o pomorskem javnem dobru in morskih pristaniščih, ki ga je pripravila vlada HDZ, je na Hrvaškem sprožil burno razpravo o privatizaciji plaž in o tem, kdo – če sploh kdo – si sme lastiti posamezno plažo in drugim prepovedati dostop do… »

TV namigi: Ne sveti zvezda v noč svetleje, Prezir in Šoa – teža molka

Delo 27.01.2023
Ansambel Saša Avsenika je na koncert povabil pop glasbenike. Na sporedu bosta še eden Godardovih ključnih filmov in dokumentarec o zgodovini Judov pri nas. Petek, 27. januarja Ne sveti zvezda v noč svetleje (Premeira): TV SLO 1 ob 20.00 Ansambel Saša… »

Zala Djuric med snemanjem novega filma o svoji družini odkrila zanimiv podatek

Zurnal24 27.01.2023
Pravi, da so ji najbolj ostale v spominu scene romskih zabav. Po težko pričakovani premieri slovenskega filma Dedek gre na jug, ki ga je režiral prav tako kot pred leti zdaj že kultni slovenski film Babica gre na jug, Vinci Vogue Anžlovar, smo se… »

POMOČ PRI OBNOVI UKRAJINE: Delovati je začela mednarodna donatorska platforma

Regional 27.01.2023
Mednarodno podporo pri obnovi Ukrajine bo odslej usklajevala skupna donatorska platforma, ki je včeraj začela delo. Platforma, pri kateri sodeluje tudi EU, bo omogočila tesno usklajevanje med mednarodnimi donatorji in mednarodnimi finančnimi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem