Arhiv novic 27.01.2023

Vodja Tesle pričakuje "resno recesijo"

RTV Slovenija 27.01.2023
Tesla je imela lani rekordno leto, rasti pa si pri ameriškem proizvajalcu električnih vozil želijo tudi v letu 2023. Šef podjetja Elon Musk vseeno pričakuje težave pri prodaji vozil. Kljub visoki inflaciji, gospodarskim pomislekom in težavam v… »

Duhovna modrost: Delo na sebi se ne konča

Slovenske novice 27.01.2023
Usmerjajmo svojo energijo. Ne prevzemajmo nase težav drugih. Ko stopiš na duhovno pot in se odpreš energijam, ni več vrnitve, razen če se želiš vkopati in si trmast, a to ne more dolgo trajati, ker te energije vlečejo naprej. Zavedati se moraš… »

Še nekaj dni za vložitev vlog za oprostitev NUSZ

Kozjansko 27.01.2023
Stavbno zemljišče in njegova uporaba sta podvržena plačilu nadomestila, katerega višino določi občina, kjer se zemljišče nahaja. Pogovorno je to nadomestilo bolj znano kot plačilo NUSZ, ki so ga dolžni plačati neposredni uporabniki… »

Rešitev za dokončanje semenišča

Dnevnik 27.01.2023
Z zgraditvijo nikoli dokončanega severnega dela Plečnikovega Baragovega semenišča bi Pionirski dom in Slovensko mladinsko gledališče dobila prepotrebne nove prostore in s tem bistveno boljše pogoje za delo, kar bi omogočilo tudi širitev programov… »

Priložnosti Ane Bucik

Dnevnik 27.01.2023
Svetovni pokal v alpskem smučanju se bo v ženski konkurenci nadaljeval na Češkem, v moški pa v Italiji. Medtem ko se alpski smučarski svet in športna javnost sprašujeta, ali lahko Mikaela Shiffrin z dvema zmagama na Češkem izenači rekord… »

To je slovenski Watergate. Kaj bomo zdaj? #komentar

Necenzurirano 27.01.2023
Slovenija se je nekoč prva postavila po robu Slobodanu Miloševiću. 30 let pozneje so naše institucije pomagale Miloševićevim idejnim dedičem pri lovu na opozicijo in kritike. Vmešavanje v slovenske volitve iz tujine Slovenci nad Šolaka in… »

To rastlino postavite v kot vsake sobe: ščiti pred zlimi silami in boleznimi

Slovenske novice 27.01.2023
Verjame se, da ta rastlina v dom privablja srečo, denar, srečo in blaginjo, in če jo po feng šuju postavite na pravo mesto v domu, bo pravi magnet za pozitivno energijo. Če boste v katero koli sobo v svoji hiši ali stanovanju postavili vodni bambus… »

Novak Đoković: Bolj sem bil povezan z aparati in posteljo kot z ljudmi

Delo 27.01.2023
Zbrali smo nekaj izjav športnikov v različnih medijih, ki odmevajo v športni družini. V zadnjih tednih sem bil bolj pogosto povezan z aparati, napravami in s posteljo kot pa z ljudmi. S pomočjo aparatov sem iskal mejo, do katere lahko obremenim svojo… »

Vplivni Kozjanskega in Obsotelja 2022: od 21. do 30. mesta

Kozjansko 27.01.2023
V tokratnem pregledu aktivnosti najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja pozornost namenjamo vplivnežem, uvrščenim med 21. in 30. mestom. Med tretjo deseterico imamo komika, politike, župana, upokojence, direktorje, kar dva košarkarska trenerja in… »

Po tankih lahko pridejo na vrsto tudi zahodni vojaški lovci

Delo 27.01.2023
Opuščanje samoomejitev zahodnih držav kaže, da je pošiljanje bojnih letal v Ukrajino morda samo še vprašanje časa. V nadaljevanju preberite: Bodo zahodnim tankom v Ukrajino sledili vojaški lovci? V Washingtonu in nekaterih evropskih prestolnicah… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem