Arhiv novic 12.03.2023

Tedenski horoskop: meja med fizičnim in duhovnim se bo tanjšala

Necenzurirano 12.03.2023
Ljudje smo vse življenje ujeti v prostor in čas, zato moramo najti ravnovesje in neko skladnost. Resnica je, da je bila vsem ljudem podarjena svobodna volja in možnost izbire, kam se napotiti. Toda če nekdo hodi nazaj, to pomeni, da ni predelal… »

Savdski naftni velikan Aramco lani z rekordnim dobičkom 161 milijard dolarjev

RTV Slovenija 12.03.2023
Savdski naftni velikan Aramco je imel predvsem zaradi višjih cen energije na svetovnih trgih lani rekordni čisti dobiček v vrednosti 161,1 milijarde dolarjev, kar je za 46 odstotkov več kot leta 2021. Aramco je še ena od največjih svetovnih… »

Aktualovci: "Jutri gre zares! Glejte nas in poslušajte nas!"

Necenzurirano 12.03.2023
Končno jih boste lahko tudi videli! Priljubljene voditeljice in voditelje na radiu Aktual, ki po novem ponuja glasbene in vizualne užitke tudi na TV Aktual. V vašo dnevno sobo bodo prišli Klemen Bunderla, Jure Ličen, Žana Vidmar, Martina Švab… »

Slovenske strelke 15. na ekipni tekmi v Estoniji

Delo 12.03.2023
Na nedeljski ekipni tekmi evropskega prvenstva v Tallinu so Slovenke z 935,3 kroga osvojile 15. mesto v disciplini zračna puška 10 metrov. V ekipi, ki so jo sestavljale Živa Dvoršak, Sonja Benčina in Urška Hrašovec, je bila na nedeljski ekipni… »

Dosedanje zmagovalce čakajo zahtevni časi

Delo 12.03.2023
Dosežki zadnjega četrtletja so bili med svetovnimi tehnološkimi velikani mešani, pričakovanj niso vsi izpolnili. V nadaljevanju preberite: Sezona poročanja zaslužkov največjih ameriških podjetij, ki sestavljajo indeks S&P 500, je za nami. Za… »

Zagorelo v nekdanjem mlinu na Homcu, ogenj zajel tudi ostrešje

Domžalec 12.03.2023
Danes, okrog 13.30 ure je na Vaški poti na Homcu zagorelo v nekdanjem Nastranovem mlinu, ki je trenutno v fazi prenove. Požar so hitro pogasili gasilci CZR Domžale, PGD Homec in PGD Radomlje in preprečili ,da bi se ogenj razširil na celoten objekt… »

Nemci bi imeli klasične motorje na sintetična goriva

Delo 12.03.2023
Največja članica EU zavira potrditev prepovedi klasičnih motorjev po letu 2035. Kaj so sintetična goriva? V nadaljevanju preberite: Ko je bilo že skoraj dokončno potrjeno, da v Evropski uniji po letu 2035 ne bo več dovoljeno prodajati avtomobilov z… »

Dinamo, pridruženi član SNL

Delo 12.03.2023
Bitka za oblast pri hrvaškem nogometnem velikanu je pomembna tudi za slovenski nogomet. Kdo bo vodil nogometno korporacijo, ki z letnimi prihodki – ti še rastejo – več kot 60 milijonov evrov predstavlja enega najboljših delodajalcev in ima premoč… »

Nekdanji slovenski smučarki se je na Japonskem odprl nov svet

SiolNET 12.03.2023
Med športnike in športnice, ki so po končani športni poti, uspešno zakorakali v drugo kariero, lahko zagotovo uvrstimo nekdanjo smučarko Ano Drev, ki v zadnjih letih uspešno krmari v poslovnem svetu, kjer svoj pečat pušča v lastnem podjetju in… »

Riiber ponovno prepričljivo ugnal konkurenco, Brecl na repu

Dnevnik 12.03.2023
Norvežan Jarl Magnus Riiber je na tekmi za svetovni pokal v nordijski kombinaciji v domačem Oslu ponovno prepričljivo ugnal konkurenco in prišel do 55. zmage v tem tekmovanju. Po skokih in teku na 10 km je imel minuto in 32,7 sekunde prednosti pred… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem