Arhiv novic 12.03.2023

Prvaki mednarodne lige

Gorenjski glas 12.03.2023
To je ekipa Insporta Škofja Loka, ki je v konkurenci avstrijskih, madžarskih in slovenskih floorball ekip minuli konec tedna na Madžarskem osvojila že četrti zmagovalni pokal. Škofja Loka – Minuli konec tedna so se člani Insporta Škofja Loka v… »

Razvijanje potenciala se začne v vrtcu

Gorenjski glas 12.03.2023
V sklopu foruma Kadri za tovarne prihodnosti je v sredo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala okrogla miza Krepitev ekosistema za tovarne prihodnosti skozi prizmo človeškega potenciala. Ljubljana – Sodelujoče na okrogli mizi so bile dr… »

Letos se ponovno družimo na dogodku “Spoznajmo se, praznujmo skupaj”

Domžalec 12.03.2023
V mesecu aprilu Občina Domžale praznuje 71. rojstni dan. V ta namen bodo že tradicionalno potekale številne prireditve, dogodki in srečanja, ki bodo obenem tudi priložnost, da se srečamo, družimo in poklepetamo. Eden izmed osrednjih dogodkov, ki… »

Covid-19 nam je pokazal, kaj vse je narobe v zdravstvu #kolumna

Necenzurirano 12.03.2023
Covid-19 je bil kot skala, ki smo jo umaknili z zemlje in tam našli gomazišče. 'Strokovnjakov' za epidemijo ni manjkalo, zaslužkarjev tudi ne. Gospod je prijateljem podaril, kar so hoteli Ne zdravniki, za ekscese so kriva vodstva Covid zaslužkarji… »

Dr. Jasna Podreka: »Za Slovenke je najnevarnejši kraj njihov dom«

Necenzurirano 12.03.2023
Za nami je dan žena. Ta nas še bolj vabi k premišljevanju o ženskah in njihovem položaju. So enakopravne, imajo dostojno življenje, kako je poskrbljeno za njihovo varnost, kaj jih najbolj ogroža? O tem smo se pogovarjali z dr. Jasno Podreka… »

KOPRČANI ŠESTO TEKMO ZAPOVRSTJO BREZ ZMAGE: Celjani na Bonifiki pokazali več konkretnosti (VIDEO)

Regional 12.03.2023
Nogometaši Kopra so v 26. krogu Prve lige Telemach izgubili proti Celju z 0:1 (0:0). * Stadion Bonifika, sodniki: Šmajc, Gabrovec, Brezar. * Strelec: 0:1 Ikwuemesi (86.). * Koper: Golubović, Koderman (od 62. Šimčak), Bilić, Mittendorfer, Palčič… »

Tretja razvojna os je nacionalnega pomena

Savinjsko Šalaške 12.03.2023
Na Odboru je poslanec Franc Rosec poudaril, da se realizacija vse bolj odmika od časovnice, ki je opredeljena v Resoluciji o nacionalnem programu razvoja prometa v Republiki Sloveniji za obdobje do leta 2030, in da so bila za to tretjo razvojno os že v… »

Gregorjevo na Viru

Domžalec 12.03.2023
Na predvečer Gregorjevega so po mnogih slovenskih krajih v potoke, reke in bajerje spuščali gregorčke – hiške, barčice in druge navadno doma narejene predmete, v katerih je luč, ki jo daje svečka ali ogenj, ki s tem naznanjujejo prihod dela… »

Prototip pravega Angleža

Delo 12.03.2023
V torek bo sir Michael, za zasluge na področju filma je dobil tudi plemiški naziv, red viteza britanskega imperija, praznoval okrogli jubilej 90 let. V nadaljevanju preberite: Velika Britanija je filmska velesila in ima zato nepregledno vrsto filmskih… »

TV namigi: Džokejka, Križpotja v čarnem risu in Oskarji

Delo 12.03.2023
Popoldne film o prvi ženski, ki je zamagala na največji konjski dirki v Avstraliji, zvečer portret Vlada Žabota, ponoči pa podelitev oskarjev. Nedelja, 12. marca Džokejka (Premiera): TV SLO 1 ob 15.00 Vikendova ocena: 4 (od 5) Ride Like a Girl… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem