Arhiv novic 13.03.2023

Justin Bieber na zabavo po oskarjih v pleteni odeji in s kapo

24ur 13.03.2023
Po oskarjih so se nominiranci odpravili na tradicionalno zabavo Vanity Fair, kjer se jim je pridružila še širša hollywoodska smetana. Med povabljenci je bil tudi kanadski pevec Justin Bieber, ki je v svoji opravi močno izstopal. Justin Bieber je na… »

Slovenke in Slovenci nezadovoljni z dojkami, nosovi, vekami in penisi

Necenzurirano 13.03.2023
Katere posege si najpogosteje omislimo in koliko zanje plačamo, sta razkrila dva priznana lepotna kirurga. Znotraj plastične kirurgije obstajata dve glavni področji: rekonstrukcijska kirurgija, pri kateri govorimo o kirurških posegih po poškodbah in… »

SLOVESNO: Univerza na Primorskem promovirala 11 novih doktorjev znanosti (FOTO)

Regional 13.03.2023
Na slovesnosti, ki je potekala danes v Armeriji Univerze na Primorskem, je prorektor za znanstveno-raziskovalno in razvojno delo, prof. dr. Štefko Miklavič, v doktorje znanosti promoviral doktorande, ki so doktorske disertacije zagovarjali med oktobrom… »

Pas in pot vodita v prihodnost

Delo 13.03.2023
Kongres ljudskih odposlancev o ravnovesju med razvojem in varnostjo. V nadaljevanju preberite: Tistega dne, ko je kongres ljudskih odposlancev na letnem zasedanju predsedniku Xi Jinpingu potrdil podaljšanje mandata, so se v Pekingu končala pogajanja med… »

V življenju se vsak hip odločimo za novo

Domžalec 13.03.2023
V torek, 7. marca 2023 je v organizaciji Kulturno prosvetnega društva Drouz v Kulturnem domu Radomlje potekalo predavanje na temo “Življenje živimo radostno in lepo.” Gostja pogovornega večera je bila Mateja Gradišek, ki je predstavila svojo… »

Rdeča preproga Oskarjev letos ni bila rdeča #foto

SiolNET 13.03.2023
Čeprav so se gosti letošnjih Oskarjev sprehodili po preprogi netradicionalne barve, so bile njihove toalete tradicionalno glamurozne. Organizatorji letošnje podelitve oskarjev so se odločili, da ne bodo razgrnili rdeče preproge, temveč je bila… »

José Luís Peixoto: Mestece Galveias

RTV Slovenija 13.03.2023
José Luís Peixoto se je že s prvencem Ne glej leta 2001 trdno zasidral na portugalskem literarnem prizorišču, a je roman Mestece Galveias šele prvo njegovo delo za odrasle, ki ga lahko beremo v slovenščini – poleg slikanice Mama, ki je… »

Ukrajinska teniška igralka zaradi napada panike odstopila proti Belorusinji

24ur 13.03.2023
Dvoboj med ukrajinsko teniško igralko Lesjo Curenko in Belorusinjo Arino Sabalenko na turnirju Indian Wells ni bil odigran, saj Ukrajinka zaradi uradno osebnih razlogov ni stopila na teniško igrišče. Pozneje je priznala, da je razlog veliko bolj… »

Zemeljski plin v Kopru leta 2025

Primorske 13.03.2023
Čeprav je bilo v zadnjih tednih večkrat slišati napovedi, kako bi lahko bodočo neprofitno stanovanjsko sosesko Nova Dolinska nasproti Mercatorja na ogrevanje s cenejšim zemeljskim plinom priključili že konec prihodnjega leta, pa v družbi… »

Tudi Kranj na turističnem sejmu v Berlinu

Gorenjski glas 13.03.2023
Kranj – Kranj se je kot zmagovalec evropske destinacije odličnosti (EDEN) 2023 na povabilo Evropske komisije prejšnji teden predstavil na enem največjih mednarodnih turističnih sejmov ITB Berlin. Na sejmu so Kranju – Evropska komisija ga v svojih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem