Arhiv novic 13.03.2023

Aprila konec za dva modela, 1.100 jih bo brez dela

SiolNET 13.03.2023
Ford bo v Španiji končal proizvodnjo svojih dveh enoprostorcev, modelov S-Max in galaxy, zato bo odpustil 1.100 zaposlenih. Avtomoto Uradno: Ford v Evropi odpušča 3.800 ljudi Po mondeu, fiesti (letos) in focusu (leta 2025) se pri Fordu v Evropi… »

Imate podjetje v BiH? Furs vas gleda, pa davčne svetovalce tudi

Finance.si 13.03.2023
Finančna uprava je pod drobnogled vzela poslovanje slovenskih podjetnikov z njihovimi oziroma povezanimi osebami v BiH: »Ni vse davčna optimizacija.« Kaj gledajo?… »

Prve žrtve zvišanja obrestnih mer

Delo 13.03.2023
Dolga leta nizkih obrestnih mer imajo svojo ceno, ta pa bo največja tam, kjer je finančna globina gospodarstev. V nadaljevanju preberite: Iskanje poceni financiranja v obdobju zmanjšanja presežne likvidnosti postaja vse bolj misija nemogoče. Prvi so… »

Iz Dallasa sporočili novo slabo novico glede Luke Dončića

Zurnal24 13.03.2023
Dallas Mavericks v zadnjem času niti približno ne blestijo, obenem pa še naprej ne morejo računati na Luko Dončića. V noči na torek se na delo vračajo košarkarji NBA ekipe Dallas Mavericks, ki pa še vedno ne bodo mogli računati na pomoč… »

Eksplozija sesula hiši, trije ljudje v bolnišnici, enega pogrešajo

Necenzurirano 13.03.2023
V angleškem mestu Swansea je odjeknil strahovit pok, dve hiši sta v ruševinah, več okoliških je poškodovanih, reševalne službe iščejo moškega, ki naj bi bil ostal ujet v eni od porušenih stavb. V eni od ulic angleškega mesta Swansea je… »

Nemanja Vidić obupal, novi srbski predsednik bo Dragan Džajić

Delo 13.03.2023
Nogometna družina v Srbiji bo v torek dobila novega predsednika, potem ko bo Nogometna zveza Srbije naposled izpeljala volilno skupščino. Nogometna družina v Srbiji bo v torek dobila novega predsednika, potem ko bo Nogometna zveza Srbije (FSS)… »

Izvajal proste strele in odšel na bolniško

Delo 13.03.2023
Paul Pogba se je v tej sezoni po prvih 35 minutah na dveh tekmah znova poškodoval in bo odsoten najmanj 20 dni. Pri italijanskem nogometnem velikanu Juventusu se kar ne morejo otresti vseh nesreč, s katerimi se srečujejo v tej sezoni. V zadnji nastopa… »

Med divjim begom je večkrat treščil v policiste

Delo 13.03.2023
Dobrih pet let bo za zapahi preživel 21-letni tihotapec beguncev. Brez hujših posledic se je na srečo aprila lani končal beg tihotapca nezakonitih migrantov, o katerem smo poročali. Mladeniča so poslali v pripor, zoper njega pa se je začel postopek… »

Vedno uživam ob glasnih gledalcih v Kranjski Gori

Delo 13.03.2023
Junak pokala Vitranc je razkril, kako sta mu všeč podkorenska proga in spomladansko ozračje na tekmi pri nas. V nadaljevanju preberite: Na največji tekmi moške smučarske karavane v Sloveniji, pokalu Vitranc v Kranjski Gori, smo se pogovarjali z… »

Valentini Turcu visoka romunska častna nagrada za izvrstnost v umetnosti koreografije

RTV Slovenija 13.03.2023
Balet Romeo in Julija Valentine Turcu je desetletje po mariborski postavitvi zaživel še na odru Romunske narodne opere v Cluju. Koreografinjo so ob tej priložnosti ovenčali z visoko častno nagrado za izvrstnost v umetnosti koreografije. Valentina… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem