Arhiv novic 13.03.2023

Prekmurski pitbull se je že nabrusil za Olimpijo

Delo 13.03.2023
Nino Kouter je bil motor v zvezni vrsti Celja, ki je v Kopru izzvalo zeleno-bele za jutrišnji derbi 27. kola 1. SNL. V nadaljevanju preberite: Prvo soboška lastovka v celjskem moštvu je bil Nino Kouter. Pozimi so se mu v slačilnici pridružili še… »

Avtomobilska industrija: Nemčija je nekonkurenčna

Delo 13.03.2023
Devet od desetih dobaviteljev v avtomobilski industriji meni, da Nemčija ni več konkurenčna. V nadaljevanju preberite: V združenju nemške avtomobilske industrije VDA opozarjajo, da v Bruslju in Berlinu niso dovolj pragmatični, ko gre za industrijsko… »

Brecelj: Zaščita žvižgačev nas bo zaščitila pred korupcijo

SiolNET 13.03.2023
"Korupcijska dejanja se bodo dogajala vse dotlej, dokler ne bodo posamezniki, ki opozarjajo na korupcijo, ustrezno zaščiteni," pravi Erik Brecelj, vodja strateškega sveta vlade za zdravstvo in abdominalni kirurg na onkološkem inštitutu. V času, ko… »

Nastaja film o "čezatlantski aferi" Simone de Beauvoir in Nelsona Algrena

RTV Slovenija 13.03.2023
Z oskarjem nagrajeni scenarist Christopher Hampton se s francosko režiserko Anne Fontaine dogovarja za ustvarjanje filma o čezatlantski aferi ikonične feministične pisateljice Simone de Beauvoir in Pulitzerjevega nagrajenca Nelsona Algrena. Dramatik… »

Priyanka Chopra užaljeno: Dejali so mi, da nisem primerna za model

24ur 13.03.2023
Svet zabave je za ženske mnogokrat veliko hujši kot moške, saj morajo slediti določenim lepotnim standardom, če želijo dobivati vloge in ponudbe za delo. Kljub temu, da se tega pritiska zaveda že od začetka svoje kariere, je Priyanka Chopra pred… »

Nemčija bo zmanjšala število sedežev v bundestagu

Primorske 13.03.2023
Nemška vlada se je dogovorila o zmanjšanju števila sedežev v spodnjem domu parlamenta oziroma bundestagu po naslednjih volitvah leta 2025, in sicer s 736 na 630, je v nedeljo ob sklicevanju na vire v nemški vladni koaliciji poročala nemška tiskovna… »

Mariborska helikopterska medicinska pomoč bo delovala do 20. ure

RTV Slovenija 13.03.2023
Helikopterska nujna medicinska pomoč v severovzhodni Sloveniji se zaradi omejenega delovanja mariborskega letališča izvaja le do 17. ure. S 26. marcem se bo to spremenilo in delovanje podaljšalo do 20. ure. Helikopterska nujna medicinska pomoč (HNMP)… »

Rupar sprašuje Pirc Musarjevo, zakaj je povsem tiho – od nje pričakuje izpolnitev obljube, da bo predsednica vseh…

Nova 24TV 13.03.2023
Pavel Rupar in predsednica republike Nataša Pirc Musar (Foto: Polona Avanzo/STA) “Odkrito povem, da sem pričakoval od vas mnogo večjo aktivnost po izvolitvi za predsednico države, opažam pa, da vas praktično ni nikjer”, prvi mož Inštituta 1… »

Litijčani posvarili lopove: "Prinesite 10.000 evrov, ali pa bomo zadevo predali policiji"

Necenzurirano 13.03.2023
Konec prejšnjega tedna so se pred občinsko stavbo v Litiji spravili nad prodajne avtomate in jih pri tem precej poškodovali. Njihovi lastniki pa so vse posneli. Po neuradnih informacijah se vsebine dveh avtomatov za prodajo kmečkih izdelkov od jajc do… »

Nicky Hilton sestro Paris naučila, kako zamenjati plenico

24ur 13.03.2023
Paris Hilton je v začetku tega leta prvič postala mama. S partnerjem Carterjem Reumom sta s pomočjo nadomestne mame dobila sina, ki sta ga poimenovala Phoenix. Kako biti dobra mama, pa je se 42-letnica lahko učila od svoje sestre Nicky, ki je mama… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem