Arhiv novic 13.03.2023

Moški in ženska hranila konopljo in druge droge

Primorske 13.03.2023
V začetku meseca so novogoriški kriminalisti potrkali na vrata 45-letnega moškega in 50-letne ženske na Trnovski in Banjški planoti, ki sta doma hranila več vrst drog. Poleg konoplje sta imela še več grudastih snovi. Kriminalisti ju bodo ovadili… »

Pokal Planica 7 bodo ustvarili otroci

Dnevnik 13.03.2023
Ustvarjalni natečaj Zavarovalnice Triglav za mlade v sklopu posebnega tekmovanja v Planici. Otroci in najstniki do 15. leta starosti z nekaj likovnega talenta se lahko zelo dejavno vključijo v letošnji praznik poletov v Planici. Izdelajo namreč lahko… »

Voznica s kombijem v avto, voznik z avtom v motor

Primorske 13.03.2023
Blizu nekdanjega mejnega prehoda na Škofijah sta se danes dopoldne zgodili dve prometni nesreči. ŠKOFIJE > Ob 9.57 so policiste obvestili o prometni nesreči pri bivšem mejnem prehodu Škofije, na hitri cesti proti Italiji. Po prvih podatkih je… »

Bruce Dickinson še pred majem v Ljubljani

Primorske 13.03.2023
Pevec in frontman kultne britanske heavy metal zasedbe Iron Maiden Bruce Dickinson bo z All Stars Bandom in Zagrebško filharmonijo 25. marca 2023 v Ljubljani, v Cankarjevem domu, izvedel glasbeno mojstrovino enega najvplivnejših klaviaturistov vseh… »

Remi Ajdovcev v Prekmurju

Primorske 13.03.2023
Po poraznem izkupičku vodilne trojice na spomladanskem uvodu v drugo slovensko nogometno ligo so se Rogaška, Aluminij in Krka na gostovanjih vrnili na zmagovite tirnice. Ajdovci pa so včeraj v Beltincih remizirali. Športni park, gledalcev 460, sodnik… »

Sekretarka predsedniku vlade / »Ne boš odgovarjal«

Mladina 13.03.2023
Kako je Vesna Vuković Robertu Golobu dejala, naj ne odgovori na novinarsko vprašanje, on pa je z roko nakazal, da ima vse pod nadzorom. Novinar TV Slovenija Gašper Petovar, nesporno eden tistih, ki ne skrivajo svojih političnih motivacij, je na… »

To so najbolje prodajani avti pri nas

Zurnal24 13.03.2023
Prodaja avtomobilov v Sloveniji stagnira. Statistiko zaznamujejo tudi kratkoročne registracije. Februar je bil pri prodaji novih vozil tudi v znamenju tesle model Y, clio pa se želi vrniti na slovenski prestol. Po podatkih Sekcije za Osebna motorna… »

Voditelj oddaje Saturday Night Live: Meghan bo za udeležbo na kronanju plačana

24ur 13.03.2023
Prihajajoče kronanje kralja Karla III. v javnosti dviga vedno več prahu. Največ sta ga seveda deležna princ Harry in Meghan Markle, ki svoje prisotnosti na dogodku še vedno nista potrdila. Njuna udeležba še vedno buri duhove, nekateri pa so se iz… »

Nasedla goljufom in ostala brez denarja

24ur 13.03.2023
Policisti PU Koper so dobili prijavo oškodovanke, ki je bila žrtev spletnih goljufov. Ti so jo pod pretvezo, da gre za trgovanje s kriptovalutami, prepričali, da jim je razkrila osebne podatke in številko tekočega računa. V soboto so policisti PU… »

Na Otoku žalujejo za najstarejšim rakunom Bertom

24ur 13.03.2023
Na Otoku žalujejo za rakunom Bertom, ki je bil eden najstarejših prebivalcev živalskega vrta v Northumberlandu, pa tudi najstarejši rakun v Veliki Britaniji. Trinajstletnika so zaradi zdravstvenih težav morali uspavati. Rakuni v naravi živijo od dve… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem