Arhiv novic 13.03.2023

Enajsta teza o božji ljubezni do Izraelcev

Delo 13.03.2023
Raj, ki se je po enem samem volilnem dnevu spremenil v pekel. Oni dan smo lahko slišali Američana, ki je na vse pretege hvalil življenje v Slovenji. Povprečen gledalec TV Slovenije mu po vsej verjetnosti niti približno ne more zaupati. Zagotovo je to… »

Dogodek “Minutke za zdravje ob dnevu žena in mučenikov” pritegnil številne obiskovalce

Domžalec 13.03.2023
Zdravstveno vzgojni center ZD Domžale je v sodelovanju z Lekarno Bistrica v petek, 10. marca 2023, v dopoldanskem času v Mercator Centru Domžale (pred Lekarno Bistrica) organiziral brezplačen dogodek namenjen skrbi za zdravje. Potekal je pod sloganom… »

Spremembe v vodstvu Intese Sanpaolo Bank

Delo 13.03.2023
Na mestu predsednika uprave banke bo Jozefa Kausicha nasledil Luigi Fuzio. Nadzorni svet Intese Sanpaolo Bank je za novega predsednika uprave imenoval Luigija Fuzia. Fuzio bo nasledil Jozefa Kausicha, ki je prevzel vodenje VUB Bank, slovaške banke iz… »

Ujete tisočinke (6. 3.– 12.3.)

Delo 13.03.2023
Pregled najboljših športnih fotografij zadnjega tedna po izboru uredništva Delo.si. Izbor najzanimivejših utrinkov iz sveta športa, ki so po svetu nastali v preteklem tednu. Ujete tisočinke (20. 2.– 26.2.) Ujete tisočinke (13. 2.– 19.2.)… »

Konca dvigov obrestnih mer še ni na vidiku

Delo 13.03.2023
Inflacija postaja trdovratna, med glavne ukrepe proti njej pa sodijo primerno visoke obrestne mere centralnih bank. V nadaljevanju preberite: Centralne banke po svetu se še naprej vztrajno borijo proti inflaciji, ki postaja vedno bolj trdovratna in… »

"Počakaj, da vidiš, kakšne spodnjice nosim" #video

SiolNET 13.03.2023
V šovu Poroka na prvi pogled bomo nocoj lahko priča velikemu presenečenju. Maša in Žan bosta namreč ugriznila v prepovedno jabolko in čeprav sta poročena z drugima kandidatoma, odšla na kar dva zmenka, enega od teh pa bo popestrilo tudi… »

24-letni Romun v posebej predelanem tovornjaku prevažal 19 tujcev

24ur 13.03.2023
Murskosoboški policisti so v soboto ustavili 24-letnega romunskega voznika, ki je v posebej predelanem tovornem vozilu prevažal 19 tujcev. Voznika so priprli, tujci pa so zaprosili za mednarodno zaščito. Policisti Policijske postaje za izravnalne… »

Putinove (ne)resnične številke: je dva v resnici tri ali celo štiri?

24ur 13.03.2023
Po ruskem napadu na Ukrajino je bil odgovor Zahoda hiter. Proti Rusiji so bile uvedene stroge sankcije, ki naj bi sčasoma Vladimirja Putina prisilile k temu, da konča vojno. A kakšen je njihov dejanski učinek, ostaja predmet debate. Strokovnjaki… »

Je vendarle spet našla srečo?

SiolNET 13.03.2023
Emma Raducanu, ena najbolj priljubljenih teniških igralk na turneji, je, kot kažejo zadnji dvoboji, vendarle našla srečo in sproščenost na igrišču. Mlada Britanka je na turnirju v Indian Wellsu v prvem krogu premagala Črnogorko Danko Kovinić, v… »

ZNP o Golobovih pritiskih na RTV: “Kaj bodo morali novinarji še doživeti, da bodo rekli dovolj?!”

Nova 24TV 13.03.2023
Premier Robert Golob (Foto: STA) “Absurdno in ponižujoče za novinarje je dejstvo, da premier na tiskovni konferenci ne odgovori na zastavljeno vprašanje, novinarji pa se delajo, kot da tega sploh ne opazijo. Kako nepomembni so novinarji pred to… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem