Arhiv novic 13.03.2023

'Eden največjih primerov podkupovanja in korupcije vseh časov'

24ur 13.03.2023
Hčerka nekdanjega uzbekistanskega predsednika Gulnara Karimova je s pomočjo korupcije in podkupovanj zgradila več kot 200 milijonov evrov vreden nepremičninski imperij v Londonu in Hongkongu. Pri tem naj bi sodelovalo tudi več britanskih podjetij s… »

Mrzle roke in noge niso tako nedolžna stvar

Nova 24TV 13.03.2023
Foto: Pixabay Mrzle roke in noge so zelo pogost pojav sploh pri ženskah. Ampak to ni vedno popolnoma nedolžno. Če imate večkrat mrzle roke, stopala, je to lahko resen znak za preplah! Če imate velikokrat mrzle roke, noge, lahko za tem stojijo… »

Dallas je v enem letu spremenil slačilnico in kemijo v njej

RTV Slovenija 13.03.2023
"Kemija v slačilnici po menjavah je podcenjen element," ugotavlja košarkarski analitik Iztok Franko, ki se je po vrnitvi iz Dallasa razgovoril o Mavericksih in Luki Dončiću v 101. oddaji športnega podkasta SOS-odmev. Stalni gost o temah, povezanih z… »

Ljudje z varnimi oblikami navezanosti ne potrebujejo seksa, da pomirijo svoje primarne negotovosti

RTV Slovenija 13.03.2023
Podkast Evolucija užitka v četrti sezoni raziskuje presečišče med prirojenim in privzgojenim, med naravo in kulturo in v tem kontekstu tudi prepričanja različnih religij o seksu in seksualnosti. Posebna raziskovalca Eva in Luka (interpretirata ju… »

V požaru v Pevnem večja škoda

Zurnal24 13.03.2023
Včeraj okoli pol sedmih zvečer je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše v vasi Pevno v občini Škofja Loka. V požaru, kot danes poročajo s Policijske uprave Kranj, na srečo ni bil nihče poškodovan, nastala pa je večja materialna škoda. Požar so… »

MADŽARSKI OBISK NA POVABILO URŠKE KLAKOČAR ZUPANČIČ: "Odnosi med državama so odlični" (FOTO)

Regional 13.03.2023
Predsednik madžarskega parlamenta Laszlo Köver se na povabilo predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič mudi na uradnem obisku v Sloveniji. V izjavi po srečanju v DZ sta poudarila, da so odnosi med Slovenijo in Madžarsko odlični, ter izpostavila… »

Recept: štefani pečenka

SiolNET 13.03.2023
Vedno priljubljena klasika. Sestavine: 300 g mletega govejega mesa 200 g mletega svinjskega mesa 1 žlica olja pol srednje velike čebule 1 strok česna 4 jajca šopek peteršilja četrt žličke majarona četrt žličke timijana pol žličke mlete sladke… »

Pohodniki se po nepalskih višavah ne bodo smeli več sprehajati sami

RTV Slovenija 13.03.2023
V Nepalu stoji osem najvišjih gora na svetu, država je prepredena tudi z izjemnimi potmi za pohodništvo. A oblasti so se odločile, da pohodnik ne bo več smel hoditi sam, ampak bo moral najeti vodnika z licenco ali se pridružiti skupini. Pohodništvo… »

Na tekmovanju v podjetniških idejah mladih Popri izbrali finaliste

Dnevnik 13.03.2023
V okviru nacionalnega tekmovanja v podjetniški idejah mladih Popri je te dni 313 osnovnošolcev, dijakov in mladih do 29. leta na štirih lokacijah po Sloveniji predstavljalo svoje ideje izkušenim podjetnikom. Ti so odločili, kdo od mladih tekmovalcev… »

Hrvati gradijo hitro železnico, razvojni projekti v Sloveniji zastali

Nova 24TV 13.03.2023
Viadukt Carevdar (Foto: Hrvaške železnice) Hrvati se bodo lahko na Madžarsko vozili s sodobnim hitrim vlakom, ki bo vozil 160 km/h. Izvajalec železniškega odseka Križevci–Koprivnica–državna meja z Madžarsko je Cengiz. To je trenutno največji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem