Arhiv novic 13.03.2023

Elon Musk se je po posnetku iz Kapitola zavzel za izpustitev po krivem zaprtega šamana

Nova 24TV 13.03.2023
Miiljarder Elon Musk stopil v bran Jacobu Chansleyu. (Foto: epa) “Chansley je dobil štiri leta zapora zaradi nenasilne turneje s policijskim spremstvom!?” se je na Twitterju spraševal milijarder in izvršni direktor Tesle in Space C Elon Musk. Ta je… »

Požar uničil del nekdanjega mlina v Homcu

Necenzurirano 13.03.2023
V nedeljo okoli 13.30 je zagorelo na Vaški poti na Homcu. Ogenj je zaplesal po nekdanjem Nastranovem mlinu, ki je, kot omenja vedno ažurni portal Domžalec.si, v fazi prenove. Vse kaže, da je zagorelo v prostoru, ki se uporablja kot skladišče, od tam… »

Legendi počil film: "To skakalnico bi bilo treba razstreliti"

Zurnal24 13.03.2023
Legendarni poljski smučarski skakalec je bil besen po koncu posamične tekme na Holmenkollnu. Eden najboljših smučarsklih skakalcev vseh časov Kamil Stoch v nedeljo ni skrival razočaranja, potem ko je drugo posamično tekmo na skakalnici… »

VIDEO: Po atentatu v Beogradu med osumljenci tudi mladoletnica

Necenzurirano 13.03.2023
Srbski policisti dva dni po umoru vdrli v stanovanje v Novem Beogradu, kjer so prijeli dva osumljenca. Iz stanovanja naj bi v pripor najprej odpeljali 17-letnico …. V Srbiji je bil ubit črnogorski državljan Ranko Radošević, domnevno vodja… »

Polovica jih je še vedno smrtno nevarnih, andrejev križ naj bi bil le začasna rešitev

Necenzurirano 13.03.2023
Po nedavni nesreči na nezavarovanem železniškem prehodu v bližini Ivančne Gorice, ko jo je v trčenju z lokomotivo hudo skupil 28-letni voznik avtomobila, se samo po sebi postavlja vprašanje, koliko takih črnih točk še imamo v Sloveniji… »

To je najlepša psička na svetu

SiolNET 13.03.2023
Psička Orca pasme lagotto romagnolo, ki je bila vzrejena na Hrvaškem, je osvojila naziv najlepšega psa na svetu. Na največji, najstarejši in najprestižnejši razstavi psov na svetu Crufts v angleškem Birminghamu je v konkurenci 20 tisoč psov… »

Dramatični prizori: 28-letni glasbenik umrl med nastopom, so bile krive luči?

Zurnal24 13.03.2023
Costa Titch je dočakal le 28 let. Na festivalu Ultra Music Festival v Johannesburgu je prišlo do tragičnega dogodka. Raper Costa Titch se je sredi pesmi najprej spotaknil, na noge mu je pomagal glasbeni kolega, nato pa je padel z odra. 28-letnika, ki… »

»Mlada generacija je vizualna«

Mladina 13.03.2023
Picasso v novi luči za drugačno občinstvo. Proge včasih modre, včasih rumene, pisane tapete in vmes mojstrovine španskega slikarja, grafika in kiparja Pabla Picassa. Le redko katera Picassova razstava je bila videti tako barvita, kot je ta, ki jo je… »

Shakira v trgovini v solzah, so krive te vroče govorice o Piqueju?

Zurnal24 13.03.2023
V oddaji Jimmyja Fallona spregovorila o težkem letu, nato v trgovini jokala. Shakira se v oddaji "Tonight Show" z Jimmyjem Fallonom, v kateri ja zapela svoj hit 'Shakira: BZRP Music Sessions, Vol. 53', ni mogla izogniti vprašanjem o svojem težkem letu… »

Kronika PP Domžale: Družinski nasilneži, iz okvarjenega vozila so se razbežali ilegalni pribežniki

Domžalec 13.03.2023
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več primerov nasilja v družini, vlom v osebno vozilo in gostinski lokal, tatvino kolesa, zaseženi pa sta bili tudi dve osebni vozili, saj sta voznika vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem