Arhiv novic 14.03.2023

Gospod Golob, vaše norčevanje iz ljudi presega vse meje!

Nova 24TV 14.03.2023
Dr. Janez Remškar (Foto: Demokracija) Ko sem slišal, kaj je predsednik vlade izrekel na GZS ob podelitvi nagrad najuspešnejšim podjetnikom, nisem mogel verjeti svojim ušesom. Ne vem, ali se je zavedal, kaj je izrekel. Dvomim. Preveč je všeč sam… »

Varnostni strokovnjak: Prigožin se bori za preživetje svojih najemniških sil

Nova 24TV 14.03.2023
Oleksander Kovalenko (Foto: Twitter) Zloglasna skupina Wagner plačancev se je znašla na udaru ne le ukrajinske vojske, ampak tudi ruskega obrambnega ministrstva, potem ko je njen poveljnik plačancev izgubil zaupanje ruskega predsednika Vladimirja… »

Švica rajši uničuje orožje, kot da bi ga predala Ukrajini

Nova 24TV 14.03.2023
Švica (Foto: Pixabay) Navkljub naraščajočemu mednarodnemu pritisku glede pošiljanja orožja Ukrajini, pa Švica rajši uničuje svoje odslužene sisteme zračne obrambe, namesto da bi jih predala Kijevu. Švicarji se ob tem izgovarjajo, da bi… »

Upniki Damijana Jankovića bodo namesto 5,5 milijona dobili zgolj 40 tisoč evrov

Nova 24TV 14.03.2023
Damijan Janković (Foto: STA) “Iz osebnega stečaja Damijana Jankovića bodo upniki, ko so mu posodili 5,5 milijona evrov, prejeli 40.000 evrov: Jankovići so temeljitejši od rumenih mravelj” je dejal Tomaž Štih. Damijan Janković je namreč v… »

[Video] Tomašič v analizi Golobovega nastopa: To bi odneslo vsakega premierja demokratične države

Nova 24TV 14.03.2023
Boris Tomašič v oddaji Kdo vam laže? V oddaji Kdo vam laže? je voditelj Boris Tomašič še podrobneje analiziral nastop Roberta Goloba, ki že nekaj dni razburja javnost. Gre za vprašanja novinarja RTV na tiskovni konferenci in odgovor Roberta… »

Plačanci Wagner so začeli mobilizirati nekdanje duševne bolnike in srednješolce

Nova 24TV 14.03.2023
Vodja skupine plačancev Jevgenij Pirgožin (Vir: zajem zaslona, Twitter) Ruska skupina plačancev, znana kot Wagner PMC, naj bi v bitki za Bahmut utrpela izjemno visoke izgube. Ukrajinski mediji poročajo, da naj bi od 45 tisoč borcev, ki so vstopili na… »

Pripravlja se kmečki punt proti Jankovićevemu nasilju nad kmeti in njegovo kanalizacijo

Nova 24TV 14.03.2023
Med gradnjo kanalizacije skozi zajetje pitne vode C0 (Foto: Nova24TV) Pripravljata se dva nova protesta proti ljubljanskemu županu Jankoviću. Prvi, “kmečki punt”, se bo odvil na lokaciji gradnje nevarnega kanalizacijskega kanala. Drugi protest se… »

Poslovanje podjetij Pirc Musarjeve z državo v zvezi z napovedano spremembo ustave je nevarna igra

Nova 24TV 14.03.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar in predsednik vlade Robert Golob (Vir: STA) Nataša Pirc Musar je bila 13. novembra lanskega leta izvoljena za prvo predsednico Slovenije. Če bi si ob tem mislili, da bodo ob tem njena podjetja prenehala s… »

Premier in Tarča širita lažne novice: Janševa soproga ni nečakinja kirurga Bošnjaka

Nova 24TV 14.03.2023
Predsednik vlade in Tarča širita lažne informacije. (Vir: zajem zaslona, Twitter) Novinarji dominantnih medijev so se v preteklih dneh intenzivno ukvarjali z afero oz. postopanjem kirurga Bošnjaka. Na podlagi dokumentov, ki so jih razkrili slovenski… »

Skrivnostni goljuf, ki je kradel rokopise, je hotel samo "uživati v njih prej kot drugi"

RTV Slovenija 14.03.2023
30-letni Italijan Filippo Bernardini je s tem, da se je izdajal za literarne agente, od raznih pisateljev izvabil več kot tisoč še neobjavljenih rokopisov knjig, tudi del slavnih avtorjev. Pravi, da del nikoli ni nameraval nezakoniti širiti… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem