Slovenija arhiv novic 15.03.2023

Bizarne analize poslov UKC LJ: Šabeder bo preiskoval samega sebe

Nova 24TV 15.03.2023
Ljubljana, ministrstvo za zdravje. Skupna novinarska konferenca ministrstva za zdravje in Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana, na kateri so podali odziv na revizijsko poročilo sklenjenih poslov UKC Ljubljana z dobavitelji v obdobju zadnjih… »

Ilka Štuhec zmagala na zadnjem smuku v sezoni

Delo 15.03.2023
Za Mariborčanko je zaostala tudi Italijanka Sofia Goggia, dobitnica malega kristalnega globusa. Rok Ažnoh je v moškem smuku končal na 25. mestu. Ilka Štuhec je izjemno odpeljala smukaško progo v zimskošportnem središču Soldeu in osvojila svojo… »

Nogometni svet besen na Slovenca po sramotni predstavi: "To je bilo ogabno!"

Zurnal24 15.03.2023
Mnogi nogometni navdušenci in strokovnjaki so besni na slovenskega nogometnega sodnika Slavka Vinčića, potem ko je podaril Manchester Cityju enajstmetrovko, katere v praktično identični situaciji pred meseci ni dosodil Barceloni. Ko tekmo izgubiš s… »

Anže Lanišek zmagovalec kvalifikacij, Timi Zajc z najdaljšim skokom

SiolNET 15.03.2023
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je zmagovalec kvalifikacij za četrtkovo posamično tekmo turneje Raw Air v Lillehammerju. Za 6,6 točke je prehitel vodilnega skakalca zime in turneje Halvorja Egnerja Graneruda. Na tretjem mestu je z… »

Grah Whatmough: "Nobenega razloga ni, da bi odstopil"

Zurnal24 15.03.2023
Vršilec dolžnosti generalnega direktorja RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough se je odzval na odločitev višjega delovnega sodišča, da je bilo njegovo imenovanje na mesto generalnega direktorja leta 2021 nezakonito. "Odločitev spoštujemo, se pa z… »

Nove podrobnosti davčne reforme: bomo torej plačevali več ali manj?

24ur 15.03.2023
"Povprečen Slovenec po vladni davčni reformi v svoji denarnici ne bo imel nič manj kot do zdaj, kvečjemu več," obljublja finančni minister Klemen Boštjančič. Pa bo res? Vlada dosedanjo dohodninsko logiko obrača na glavo in bo pri izračunu… »

Reforme: To Golobu svetujejo najboljši finančni strokovnjaki

Zurnal24 15.03.2023
Delovati je začel strateški svet za makroekonomska vprašanja pri predsedniku vlade Robertu Golobu. "S strani več članov sveta smo bili deležni pohval za nazaj, kar se tiče energetike, hkrati pa tudi konstruktivnih kritik za prihodnje načrte… »

Spolno nadlegovanje: Ovadili enega od urednikov na TV Slovenija

Zurnal24 15.03.2023
Policija je na podlagi prijave po zaključku preiskave o sumu kaznivega dejanja šikaniranja na delovnem mestu na ljubljansko tožilstvo podala kazensko ovadbo enega od urednikov na Televiziji Slovenija (TVS), izhaja iz dopisa policije, ki ga je pridobila… »

Jug: Strokovni svet UKC v primeru Bošnjak ni odkril strokovnih nepravilnosti #video

SiolNET 15.03.2023
V primeru nevrokirurga UKC Ljubljana Romana Bošnjaka, ki je operiral tujo državljanko, ki je morala poleg plačila operacije bolnišnici nakazati še dodatnih šest tisoč evrov Bošnjaku, strokovni svet UKC ni odkril nepravilnosti, je pojasnil… »

Pridržan hrvaški župan, ki naj bi prikrival informacije o prometni nesreči

24ur 15.03.2023
Hrvaška policija je davi v Slavoniji po neuradnih informacijah pridržala predsednika Vukovarsko-sremske županije in člana vladajoče stranke HDZ Damirja Dekanića ter tri policiste. Sumili naj bi jih, da so prikrivali informacije o prometni nesreči… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem