Arhiv novic 24.05.2023

"Manjka le malo žlehtnobe in predrznosti"

RTV Slovenija 24.05.2023
Bled bo naslednje dni v znamenju EP-ja v veslanju, nekoč paradnem slovenskem športu. Zakaj takšen zaton in ali se obetajo lepši časi, nam je povedal nekdanji šampion Iztok Čop, čigar hči Ruby se že ponaša z nekaj uspehi. V četrtek in petek… »

Ruski premier na Kitajskem: "Odnosi med državama na zgodovinsko visoki ravni"

RTV Slovenija 24.05.2023
Ruski premier Mihail Mišustin je med obiskom v Pekingu dejal, da je "senzacionalni pritisk Zahoda" dvignil odnose med državama na zgodovinsko visoko raven. Kitajski predsednik Ši Džinping je izrazil trdno podporo Moskvi pri njenih "temeljnih… »

Ozadje pokala, ki ga bo v Rimu dvignil najboljši #foto

SiolNET 24.05.2023
Pokal brez meja (Trofeo Senza Fine) velja za enega najlepših, če ne kar za najlepši pokal v svetu kolesarstva. To nedeljo ga bo v Rimu visoko dvignil tisti kolesar, ki bo iz treh težkih tednov dirkanja na italijanskih cestah izstopil kot zmagovalec. O… »

Na Bledu se začenja eno najstarejših evropskih prvenstev

SiolNET 24.05.2023
Na Bledu se bo v četrtek začelo evropsko prvenstvo v veslanju. Na jezeru je treninge že opravilo vseh 560 veslačev iz 33 držav, ki se bodo potegovali za nazive najboljših na stari celini. Slovenijo bo zastopalo pet veslačev in štiri posadke… »

AmCham: V Sloveniji moramo hitro ukrepati

SiolNET 24.05.2023
Na področju uporabe umetne inteligence v Sloveniji moramo ukrepati hitro, potrebna bo čimprejšnja izvedba strategij v praksi, so se strinjali sodelujoči na današnjem poslovnem zajtrku Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji (AmCham Slovenija). V… »

Odgovorni urednik zaprl Siol komentatorjem

Nova 24TV 24.05.2023
Odgovorni urednik portala Siol Mihael Šuštaršič (Foto: STA) Mihaela Šuštaršiča, prej urednika notranjepolitične redakcije na STA, so rekrutirali na portalu Siol, potem ko je Golob v med vrsticami dejal: “Naredite mi ta portal zopet… »

Dnevni horoskop za četrtek, 25. maja 2023

Zurnal24 24.05.2023
Zgodilo se bo nekaj lepega, nekaj kar bo prebudilo čustvene zaznave in vas hkrati notranje umirilo. Lažje kot v preteklih dneh boste prišli v stik s sabo. Prebujeni, obdarjeni s svežo energijo in ravno pravo mero borbenosti se boste lažje prebili v… »

Elan nam je predstavil zmogljiv vstop med e-kolesa

Zurnal24 24.05.2023
Pri družbi Elan so prvič predstavili kolekcijo svojih električnih kolesih. V ta vse priljubljenejši segment vstopajo z nekaterimi svežimi rešitvami in brez ovinkov. Begunjski Elan je v svetu znan predvsem po smučeh in drugi zimski opremi oziroma po… »

FOTO: Na lovu za roza pižamo Madeleine McCann

Necenzurirano 24.05.2023
Nemški preiskovalci še niso razkrili vsega, kar vedo. A če računajo, da bodo tam našli dekličino pižamo, potem ... Drugi dan preiskave izginotja britanske deklice Madeleine McCann. V vodno zajetje Arade se podajajo potapljači. Preiskovalci so še… »

Presenečeni in začudeni nad rokom, ki ga je objavilo ministrstvo

Necenzurirano 24.05.2023
Ministrstvo za solidarno prihodnost je končno objavilo spremenjeno različico zakona o dolgotrajni oskrbi, a ob tem naletelo na hude kritike. Prvi zakon o dolgotrajni oskrbi smo dobili v času vlade Janeza Janše. Sprejeli so ga na hitro in brez prave… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem