Arhiv novic 24.05.2023

Računi v tujini: koga je Furs začopatil in kaj še preverja

Finance.si 24.05.2023
Zaradi neprijavljenih dividend, kapitalskih dobičkov in drugih dohodkov v tujini Furs vsako leto na zagovor pozove okoli 1.500 Slovencev; na tisoče posameznikom Furs še ni izdal odločbe o davku na dobičke za lani… »

To res ni avto, to je ami

Finance.si 24.05.2023
Pričaka me na parkirišču Emil Freya v Ljubljani in mi takoj raztegne ustnice v nasmeh. Majhen, pisan, sestavljen iz dveh enakih delov, kot velika igrača. To ni avto, to je ami, mu piše na boku. Res je!… »

Bled: ženska s kolesom padla 20 metrov globoko

SiolNET 24.05.2023
V torek popoldne je 54-letna pohodnica, tuja državljanka, s partnerjem kolesarila na območju Bleda, nato pa sta peš odšla po gozdni poti proti Blejskemu vintgarju. Zaradi strmega, blatnega in spolzkega terena sta se obrnila, a je pohodnici na robu… »

Na počitnice s psom

Delo 24.05.2023
Kaj je lepšega od tega, da gre z vami na počitniške dogodivščine tudi vaš štirinožni prijatelj? S tem mu boste privoščili več aktivnosti v naravi, morda kopanje v morju ali jezeru, prav gotovo pa si boste lahko vzeli zanj tudi več kakovostnega… »

Obvladovanje tveganj v industrijskih omrežjih

Delo 24.05.2023
Kibernetski napadi in varnostne grožnje so bili tudi v prvem četrtletju leta 2023 za industrijske organizacije in infrastrukturo veliko tveganje. Zato je ključno, da industrijske organizacije ostanejo pozorne ter sprejmejo in izvajajo različne ukrepe… »

V bolivijskem parlamentu med poslanci izbruhnil pretep

Primorske 24.05.2023
V bolivijskem parlamentu je v torek izbruhnil pretep, potem ko so opozicijski poslanci protestno prekinili govor ministra za upravo in se spopadli s koalicijskimi poslanci, ker so ti želeli zagrabiti njihove transparente. Bolivijska opozicija levičarsko… »

Ergonomski pripomočki za udobno delo v pisarni

Delo 24.05.2023
Dolgotrajno sedenje za računalnikom in nepravilna drža med delom prinašata številne neprijetne posledice. Če ste se že odločili za zamenjavo svojega pisarniškega stola z ergonomskim, a imate kljub temu še vedno težave v zgornjem delu hrbta… »

Šentilj: Deževje povzročilo za sedem milijonov evrov škode

Nova 24TV 24.05.2023
Posledice zemeljskega plazu, ki ga je v občini Šentilj sprožilo deževje. (Foto: arhiv PGD Šentilj) Šentiljski občinski svet je na izredni seji v torek zvečer soglašal s predlogom, da se iz občinskega proračuna nameni skupno 20.000 evrov… »

100 najlepših slovenskih popevk: Poletna noč

Dnevnik 24.05.2023
Marjana Deržaj velja za prvo damo slovenske zabavne glasbe. S svojo izjemno interpretacijo nam je poklonila večne Orion, Ko gre tvoja pot od tod, V Ljubljano, Zvončki in trobentice ... Slednjo je odpela skupaj z Beti Jurković in z Beti sta na… »

"To je bila najboljša odločitev v mojem življenju!"

SiolNET 24.05.2023
"Brez vas enostavno ne bi bila tako samozavestna in srečna, kot sem danes." "Z vašo pomočjo sem ugotovila, da se da doseči vse, samo vztrajati je treba." "Hvala, da vse to delaš po 'študentski' ceni." "Tako zelo sem vesela, da sem tebi in tvoji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem