Arhiv novic 24.05.2023

Rogličeva rožnata bitka se z Jadrana seli v Dolomite

Delo 24.05.2023
Alberto Dainese je bil najhitrejši v ravninski 17. etapi Gira, začenja se odločilni gorski trojček. V nadaljevanju preberite: Ko se bo Jonathan Milan (Bahrain Victorious), 194 cm visoki kolesarski orjak iz Furlanije – Julijske krajine, naučil boja… »

Zastor bo padel prihodnje poletje

Delo 24.05.2023
Slavnostna razgrnitev repertoarja prihajajoče sezone je bila v znamenju bližajoče se prenove. V nadaljevanju preberite: V ospredju repertoarja SNG Drama Ljubljana v sezoni 2023/24 bodo močne zgodbe, je na slavnostni razgrnitvi na velikem odru… »

V regijo je prišlo 3,45 milijarde evrov investitorskega denarja

Delo 24.05.2023
Podjetja, ki so privabila največji delež investicij, imajo pogosto sedež v tujini. V nadaljevanju preberite tudi: Slovenska, hrvaška in srbska tehnološka podjetja so med letoma 2021 in 2022 pridobila 3,45 milijarde evrov kapitala, kaže raziskava… »

Arnold Schwarzenegger pri 75 prvič v TV-seriji

RTV Slovenija 24.05.2023
Arnold Schwarzenegger se bo prvič pojavil v televizijski seriji. V Netflixovi seriji Fubar, mešanici akcije in komedije, mu je pripadla vloga agenta Cie. "To je bila priložnost, ki je ni bilo na voljo v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja, ko sem se… »

Kje je iztekla nafta iz izolskega hotela?

Dnevnik 24.05.2023
Decembra lani so mimoidoči v morju pred Izolo opazili naftni madež, ki se je širil v občinsko pristanišče in marino. Čez nekaj dni je postalo jasno, da gre za nafto, ki je iztekla iz rezervoarja ob hotelu Delfin. Močno deževje zadnjih nekaj dni… »

Popzvezdnika dala ljubezni drugo priložnost #foto

SiolNET 24.05.2023
Kanadskega pevca Shawna Mendesa in ameriško pevko Camilo Cabello, sicer rojeno na Kubi, so fotografi ujeli na skupnem sprehodu v New Yorku, kjer po obnovitvi svoje ljubezni več kot očitno uživata v družbi drug drugega. 26-letna Camila Cabello in… »

Tako je videti najlepši vrt leta #foto

SiolNET 24.05.2023
Znani so zmagovalci najprestižnejšega hortikulturnega dogodka leta Chelsea Flower Show v Londonu. Na letošnji mednarodni razstavi cvetličnega in krajinskega oblikovanja Chelsea Flower Show so kot absolutnega zmagovalca izbrali vrt s plemenitim… »

Ameriška "pošast": Michael Jordan prevzel nov izjemen avtomobil #foto

SiolNET 24.05.2023
Michael Jordan je prevzel nov izjemen avtomobil, in sicer superšportnik ameriške znamke Hennessey. Nekdanji košarkarski superzvezdnik je s ponosom pokazal svojo novo avtomobilsko igračo. Pred lastnim golfklubom na Floridi je Michael Jordan v družbi… »

Opažen v Ljubljani: poznate kitajski avto nenavadnega imena?

SiolNET 24.05.2023
Kitajska znamka Lynk&CO, za katero stojita Geely in Volvo, se pripravlja na prvo evropsko širitev. Njihov prvi avtomobil smo nedavno že opazili tudi v Ljubljani. Foto: Gregor Pavšič Lynk&CO je še ena od znamk kitajskega velikana Geely, ki je med… »

Izdaja zaupnih podatkov: Kitajci vohljajo za ruskem »super orožju« kinžal?

Necenzurirano 24.05.2023
Znanih je več podrobnosti o aretacijah ruskih znanstvenikov, ki so sodelovali pri razvoju hipersoničnih raket kinžal. S prihodom ameriškega sistema protizračne obrambe patriot na ozemlje Ukrajine je bilo končno možno tudi v praksi videti, ali… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem