Arhiv novic 25.05.2023

Cena plina v Evropi prvič po več kot letu in pol pod 26 evrov

Primorske 25.05.2023
Cena zemeljskega plina z nizozemskega vozlišča TTF se je danes prvič po letu in osmih mesecih spustila pod 26 evrov na megavatno uro. Okoli 17. ure po srednjeevropskem času je bilo treba za megavatno uro odšteti 25,18 evra. Nazadnje je bilo treba… »

Hrvat ne dvomi, da mu bo v petek uspel popravni izpit

RTV Slovenija 25.05.2023
Glavni slovenski favorit za visoka mesta na domačem evropskem prvenstvu v veslanju na Bledu Rajko Hrvat je v predtekmovanju lahkih skifov zasedel drugo mesto in bo moral v petek ob 10. uri v repasaž. Hrvat, lani bronast na SP-ju na Češkem, je v lahkem… »

Trump je dobil glavnega volilnega tekmeca

Dnevnik 25.05.2023
Guverner Floride Ron DeSantis je pri zvezni volilni komisiji napovedal predsedniško kandidaturo. Čeprav bo kandidatov za nominacijo republikanske stranke veliko, se pričakuje predvsem dvoboj med njim in bivšim predsednikom Trumpom. Po dolgem obdobju… »

Hamilton o selitvi k Ferrariju: Vam je bilo dolgčas?

SiolNET 25.05.2023
"Ne," je bil jasen odgovor Lewisa Hamiltona na vprašanje, ali se res pogovarja s Ferrarijem za prestop v italijansko ekipo za sezono 2024. In zakaj se je zgodba pojavila v britanskem tisku? "Ker je bila dirka pretekli konec tedna odpovedana, so bili… »

Novi prostori in nov inštitut

Delo 25.05.2023
Na Inštitutu za vinogradništvo in vinarstvo ZRS Koper se bodo ukvarjali tudi s prilagajanjem trte na podnebne spremembe. V ZRS Koper so se razveselili odprtja novih prostorov v obnovljeni palači Baseggio v koprski Kreljevi ulici. Hkrati pa so podpisali… »

Latvijci so spisali zgodovino, poslavljajo se zadnji prvaki

SiolNET 25.05.2023
Znani so vsi polfinalisti svetovnega hokejskega prvenstva. Za veliko presenečenje so poskrbeli Latvijci, ki so s 3:1 izločili Švede in se prvič v zgodovini uvrstili v polfinale. Presenetili so tudi Nemci, ki so z istim rezultatom premagali Švicarje… »

Pripovedke o osebni rasti v hramu kulture

Delo 25.05.2023
Priljubljena psihoterapevta s predavanjem o odnosih razprodala Gallusovo dvorano. V nadaljevanju preberite: V razprodani Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani sta množici poslušalcev predavala priljubljena argentinska psihoterapevta Jorge in… »

POLICISTI PRIJELI 26-LETNEGA PREPRODAJALCA DROG: Zasegli tudi pištolo in strelivo (FOTO)

Regional 25.05.2023
Cerkniški policisti so vložili kazensko ovadbo zoper 26-letnika, ki ga sumijo neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, ob tem pa ga zaradi posedovanja orožja čaka tudi postopek pri sodniku za prekrške, so danes sporočili s… »

Kaos: izgubil je živce in začel razbijati #video

SiolNET 25.05.2023
Švedski teniški igralec Mikael Ymer je na turnirju v Franciji povsem izgubil živce, potem ko sodnik ni želel preveriti odtisa žogice. Pozneje ga je to tako razjezilo, da je začel z loparjem udrihati po sodniškem stolu, kmalu za tem pa so ga… »

Zavod Aipa tretjič nagradil domača avdiovizualna dela

Delo 25.05.2023
S sedmimi zvezdami oriona je izpostavila dela, ki so bila lani najbolj gledana v kabelskem predvajanju, izmed teh je žirija izbrala še tri igralske dosežke. Kolektivna organizacija Aipa je tretjič zapored nagradila domača avdiovizualna (AV) dela. S… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem