Arhiv novic 25.04.2024

Rogaška po drami enajstmetrovk izločila Muro

Delo pred 24 dnevi
Tudi na drugi polfinalni tekmi domačega pokala so odločali streli z 11 metrov. V velikem finalu 24. maja Gorica in Rogaška. Tako kot na tekmi prvega dne polfinalnega sporeda pokala Pivovarne Union med Gorico in Beltinci so tudi med Muro in Rogaško o… »

V ŽIVO: 13. redna seja Občinskega sveta Občine Domžale

Domžalec pred 24 dnevi
Domžalske svetnice in svetniki so se v četrtek, 25. aprila 2024, ob 16. uri sestali na 13. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri so obravnavali trinajst točk dnevnega reda. Sejo, ki jo je vodila županja mag. Renata Kosec, ste si… »

FIS ni priznal Kobajašijevega islandskega podviga

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Mednarodna smučarska zveza FIS je po pričakovanju sklenila, da kljub 291 m dolgemu poletu Japonca Rjojuja Kobajašija svetovni rekord ostaja v rokah Avstrijca Stefana Krafta. Kobajaši je na Islandiji pod posebnimi pogoji poskrbel za najdaljši skok na… »

Zabaven in pester praznični program za prvomajske počitnice v Termah Snovik

Domžalec pred 24 dnevi
V Termah Snovik so za bližajoče se prvomajske počitnice ponovno pripravili izjemno pester in bogat animacijski program, ki bo navdušil vso družino, v želji ustvariti sproščeno in zabavno okolje, kjer se bodo lahko povezali ter ustvarili nepozabne… »

Odslej boste v to evropsko mesto lahko leteli kar z Brnika, toliko stanejo karte

Zurnal24 pred 24 dnevi
Na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana so danes slavnostno obeležili vzpostavitev nove letalske povezave z latvijsko prestolnico Rigo, ki jo je vzpostavil letalski prevoznik airBaltic. Gre za drugo od štirih doslej dogovorjenih povezav, ki ji… »

Furs svari pred poskusi prevar prek elektronskih sporočil

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Furs opozarja na poskuse prevar prek elektronskih sporočil. Vsebina teh je o prispelih davčnih obveznicah na osebni račun. Poudarjajo, da zavezancev nikoli ne obveščajo na takšen način. Sporočilo se lahko prepozna po uporabi tujega jezika in… »

Za vstop v Benetke boste morali plačati

Zurnal24 pred 24 dnevi
V Benetkah bodo dnevnim obiskovalcem danes začeli zaračunavati za vstop v mesto, kar je prvi tak primer v svetu. Benetke, ki se spopadajo z množičnim navalom turistov, kot prve poskusno uvajajo za marsikoga sporni sistem pristojbin za dnevne turiste… »

Primerjava OECD za leto 2023: Golob stisnil davčni primež

Finance.si pred 24 dnevi
Davčni primež je bil lani v državah OECD 34,8-odstoten, v Sloveniji pa 43,3-odstoten, kar je še vedno zelo visoko. Prav tako smo tik pod vrhom po prispevkih zaposlenih. Kako se primerjamo s tujino?… »

Ljubljanske mlekarne iz prodaje umaknile serijo Alpskega mleka

Zurnal24 pred 24 dnevi
Iz Ljubljanskih mlekarn so iz prodaje umaknili izdelek, ki je med otroki zelo priljubljen. Ljubljanske mlekarne so iz prodaje umaknile nekatere primerke izdelka čokoladno Alpsko mleko (0,2-litrska tetrapak embalaža) zaradi možnosti skisanja mleka… »

Balon v vzvratnem ogledalu

Finance.si pred 24 dnevi
Se Elon Musk morda s svojo retoriko zgolj podi za polnejšim balonom UI, po tem ko je vse bolj izpraznjen balon električnih vozil pustil za seboj v vzvratnem ogledalu?… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem