Arhiv novic 12.05.2024

Naša voditeljica: Poroka zaradi papirjev, sledilo je to

Zurnal24 12.05.2024
Kakšna lepa ljubezenska zgodba! Igralka in imitatorka Alenka Marinič, ki skupaj s Tilnom Artačem vodi satirično oddajo Kaj dogaja?, ima eno lepših ljubezenskih zgodb, kot je prva razkrila revija Lady. Alenka je svojega soproga namreč spoznala kot… »

Izven nevarnosti: Kakšno olajšanje za nosečo znano Slovenko!

Zurnal24 12.05.2024
Pestro nosečniško obdobje ... Katarina Benček je marca razkrila, da je v veselem pričakovanju. Za vse je bilo to veliko presenečenje, saj je vedno odkrito govorila o tem, da ni prepričana, ali si želi materinske vloge. Zakaj si je premislila… »

Toliko zdravila za hujšanje so si zdravniki predpisali lani

Zurnal24 12.05.2024
Preverili smo, katera zdravila si zdravniki najpogosteje predpisujejo in koliko ta stanejo zdravstveno blagajno. Si predpisujejo tudi ozempic, zdravilo, ki je prvotno namenjeno sladkornim bolnikom, a ga mnogi uporabljajo kot pomoč pri hujšanju? Veljavna… »

Kako zdravi smo v občini Domžale?

Domžalec 12.05.2024
Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je pripravil posodobljene podatke o zdravju prebivalcev v slovenskih občinah. Kako zdravi smo v občini Domžale? Zdravstveno stanje in umrljivost v občini NIJZ meri z več kazalniki. Bolniška odsotnost… »

Dolgo ime, zelo dobra izkušnja in vabljiva cena

Zurnal24 12.05.2024
Uporaben priključni hibrid ni nujno pregrešno drag avto, dokazuje ford kuga PHEV. Ford kuga se v trenutnih razmerah izkaže za odličen družinski avto, tako z raznimi suvovskimi triki kot končno ceno. Tako poceni in uporaben priključni hibrid boste… »

Aniston oglašuje izdelke za lase, javnost pozorna na nekaj povsem drugega

Zurnal24 12.05.2024
Pokazala več, kot je želela ... Lasje Jennifer Aniston že od serije Prijatelji, s katero je zaslovela, navdušujejo svet, zato nikogar ne preseneča, da so njeni izdelki za nego las izjemno priljubljeni. Igralka je sedaj na Instagramu predstavila nove… »

Ta horoskopska znaka imata v ljubezni najvišja merila

Zurnal24 12.05.2024
Znana sta po svoji natančnosti in po iskanju popolnosti. V svetu čustev obstajajo posamezniki, ki so znani po visokih merilih in nepopuščanju pri izbiri partnerja. Visoki standardi so lahko znak visoke samozavesti in jasnega zavedanja lastnih želja… »

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Necenzurirano 12.05.2024
Politika je že vplivala na preiskavo. S pomočjo strankarskih medijev in parlamentarnih komisij je poskušala doseči, da bi kraja otrok postala dejstvo – ne glede na to, ali je do nje dejansko prišlo ali ne. Teorijam zarote so v napoto resna… »

Nikoli kot prvič

Delo 12.05.2024
Po protestih ameriške univerze – in politiki – upajo na mir, krilatica iz prejšnjih upornih časov pa pravi, da prvih barikad ne pozabiš nikoli. V nadaljevanju preberite: Z besedami, da je ponosen na boj za Ameriko proti »zločinski vladi«… »

#video #foto Izjemno razočaranje v Zagrebu (reportaža)

Dnevnik 12.05.2024
Hrvaški predstavnik na Evroviziji Baby Lasagna je bil veliki favorit za zmago v Malmöju. Poraz proti ljubljencu strokovnih žirij, Švicarju Nemu, je zato v prestolnici povzročil razočaranje in negodovanje. Uro pred začetkom finala Evrovizije so se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem