Arhiv novic 08.06.2024

Z desetimi litri kisline nad spečo mati

Necenzurirano 08.06.2024
V soboto zarana je moški iz nemškega Quedlinburgu z 60-odstotno ocetno kislino polil svojo lastno mati med tem, ko je spala. Utrpela je hude telesne poškodbe, močno je bila opečena po koži od hrbta do stegen. Kot pišeta Mitteldeutsche Zeitung in… »

Policisti prijeli vlomilca, ki je najmanj petkrat vlomil v isto trgovino!

Gorenjski utrip 08.06.2024
Policisti prijeli vlomilca, ki je najmanj petkrat vlomil v isto trgovino! Škofjeloški policisti so bili v nedeljo, 2. junija 2024, okoli 1. ure zjutraj, obveščeni o vlomu v trgovski objekt na območju Železnikov. Policisti so se klicu takoj odzvali… »

Pred tolminsko knjižnico zagorel nov Plamen

Goriški portal 08.06.2024
Ob petkovem občinskem prazniku je pred tolminsko knjižnico ˝zagorela˝ tudi nova različica spomenika Plamen, ki ga akademski kipar Boštjan Kavčič posveča enajstim voditeljem tolminskega punta. PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA… »

Eminem po skoraj dveh desetletjih spet na vrhu britanske lestvice s samostojno skladbo

RTV Slovenija 08.06.2024
Eminem je s skladbo Houdini ta teden dosegel svoj enajsti singel na prvem mestu uradne britanske lestvice. Skladba novega albuma The Death of Slim Shady (Coup de Grâce) je reperjeva prva uspešnica na vrhu lestvice po Godzilli leta 2002. Glasbenik iz… »

Russell in Verstappen z enakim časom v kvalifikacijah v Montrealu

RTV Slovenija 08.06.2024
George Russell (Mercedes) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za nedeljsko dirko za veliko nagrado Kanade v Montrealu. V prvi vrsti mu bo družbo delal trikratni zaporedni svetovni prvak Max Verstappen z Red Bullom. Dosegla sta enak čas. Za Russella, ki… »

V bližini železniške postaje v Črnučah je zagorelo

Necenzurirano 08.06.2024
Uprava RS za zaščito in reševanje je danes, ob 19.40h, dobila obvestilo, da gori v kletni garaži v Spodnjih Črnučah v Ljubljani. Nekaj po 19.30 uri je zagorelo v kletni garaži na Okrogarjevi ulici 12 v ljubljanskih Črnučah, v bližini… »

Vladi Srbije in Republike Srbske sprejeli deklaracijo o skupni prihodnosti srbskega naroda

RTV Slovenija 08.06.2024
Po molitvi za srbski narod, ki so se je udeležili srbski predsednik Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbske Milorad Dodik in drugi politiki, so na skupni seji vlad soglasno sprejeli skupno izjavo o zaščiti pravic in "skupni prihodnosti naroda."… »

Srbi kljub gladki zmagi previdno na EP; Hrvati prvič ugnali Portugalce

RTV Slovenija 08.06.2024
Srbi na evropsko prvenstvo 2024 potujejo z lepo popotnico – na Švedskem so premagali gostitelje s 3:0. Srbija je slovenska tekmica v skupini B, reprezentanci se bosta pomerili 20. junija v Münchnu. Švedska je bila napadalnejša, imela je devet… »

Dnevni horoskop za nedeljo, 9. junija 2024

Zurnal24 08.06.2024
Dobro vam bo šlo vse, kar je praktično, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite. Intenzivna čustva vas bodo popeljala v zgodbo, ki pa ne bo dovolj prepričljiva. Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite… »

Otvoritev novega vrtca Miklavž pri Ormožu s krajevno enoto knjižnice

Spodnje Podravje 08.06.2024
Nedavno je potekala slovesna otvoritev novega vrtca Miklavž pri Ormožu, ki vključuje tudi krajevno enoto knjižnice. Vrednost investicije znaša 1,5 mio evrov, sredstva pa je v celoti zagotovila Občina Ormož. Skupno je obnovljenih oziroma dograjenih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem