Arhiv novic 09.06.2024

Kirurg o tem, kaj se je zgodilo z Benom Affleckom

Zurnal24 09.06.2024
Že po "roastu" Toma Bradyja so se mnogi spraševali, kaj se je zgodilo z lepotcem. Shujšan, utrujen, postaran. Takšne komentarje je moral Ben Affleck poslušati po svojem nastopu v Netflixovem "roastu" nekdanjega igralca ameriškega nogometa Toma… »

Združili rock glasbo in tenis

Domžalec 09.06.2024
Na glasbeno obarvanem teniškem turnirju v Domžalah se je zbralo enajst tenisačev, ki so dokazali, da rock glasba in tenis hodita z roko v roki. Malokdaj se zgodi, da se rokerji ne zberejo na glasbenem odru, ampak na teniškem igrišču. Za pokal so se… »

V dobrem in slabem: Ta štiri horoskopska znamenja vas ne bodo nikoli zapustila

Zurnal24 09.06.2024
To so najbolj zvesta horoskopska znamenja. Ne glede na to, ali iščete zanesljivega partnerja ali trdnega prijatelja, nekatera horoskopska znamenja izstopajo po svoji zvestobi in vam bodo vedno ščitila hrbet. BIKI Biki so znani po svoji neomajni naravi… »

Ni vprašanje, ali lahko Izrael v vojni zmaga, ampak ali lahko Netanjahu zmago preživi

Necenzurirano 09.06.2024
Tudi če bi Bibi želel izvesti katerega izmed poceni in preprostih manevrov in s tem okrepil ugled Izraela po svetu, tega politično ne bi preživel. Brezbrižnost do nedolžnih žrtev v Gazi njegovi podporniki pričakujejo, celo zahtevajo. Izrael se je… »

"Gruzijski režim je razkril svoj resnični cilj – popolni nadzor nad civilno družbo"

RTV Slovenija 09.06.2024
Množični protesti, ki so se zaradi zakona o "tujih agentih" začeli pred dvema mesecema, so narasli v vsesplošno gibanje proti vladi, opozarja gruzijska novinarka Ana Gvarišvili. Kritiki zakon označujejo kot korak v totalitarnost po ruskem vzoru. Dva… »

(Nedeljski dnevnik) Skrivnostne smrti novorojenčkov: »Čutim, da moj otrok še živi«

Dnevnik 09.06.2024
Sto mater v Sloveniji dvomi, da je njihov otrok po porodu res umrl – Zadeva je v predkazenskem postopku V nekaterih državah nekdanje Jugoslavije, zlasti v Srbiji, že nekaj let odmeva boleča afera, saj naj bi bilo po navedbah srbskih društev v 70. in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem