Kina

To vse spremeni – kapitalizem proti podnebju

Domžalec 23.03.2016
V Mestnem kinu Domžale se je v torek, 22. marca 2016, na svetovni dan voda in na svetovni dan meteorologije, ki je 23. 3. zavrtel film, ki prikazuje kapitalizem proti podnebju. Kako peščica korporacij, ki obvladuje svetovne zaloge plina, nafte in sedaj… »

V Mestnem kinu Domžale so vrteli Sufražetke

Domžalec 11.03.2016
V Mestnem kinu Domžale so v četrtek, 10. marca 2016, vrteli film, ki prikazuje zgodbo po resničnih dogajanjih v Angliji takoj po prvi svetovni vojni. Zgodovinska drama o mladi politični aktivistki Maude Watts in njeni vedno večji vpletenosti v… »

Pustna maska

Domžalec 23.02.2016
V Kulturnem domu v Radomljah so v ponedeljek, 23. februarja 2016, odprli razstavo Pustna maska. Člani Foto, kino in videokluba Mavrica so razstavili 48 izbranih fotografij, ki so jih ustvarili na prizoriščih od Benetk do domačega dvorišča. Izmed… »

V delavskem predmestju stoji dom, ki mu nihče ne reče dom

Domžalec 19.02.2016
V četrtek, 18. februarja 2016, se je v Mestnem kinu Domžale predvajal film domačega režiserja Metoda Pevca s pomenljivim naslovom Dom. V delavskem predmestju stoji dom, ki mu nihče ne reče dom. V njem živijo gradbeni delavci brez služb… »

Mestni kino Domžale se bo spremenil v eno od prizorišč Mednarodnega filmskega festivala v Rotterdamu

Domžalec 21.01.2016
Mestni kino Domžale se tudi letos spreminja v eno od prizorišč Mednarodnega filmskega festivala v Rotterdamu. V festivalsko dogajanje se bodo vklopili z dvema projekcijama, ki ju bo hkrati s festivalsko premiero v Rotterdamu predvajalo več kot 40… »

Z nagradno igro Kluba študentov Domžale si lahko v Mestnem kinu Domžale brezplačno ogledaš Podlih osem

Domžalec 11.01.2016
Zimski večeri se običajno vlečejo v nedogled. Srečo imamo, da živimo v času, ko imamo na razpolago elektriko, da si lahko vsak po svoje krajša čas in ni potrebno spat istočasno kot gredo kure. No, to se je dogajalo včasih. Bila pa je to tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem