London

Pri 57 letih je ugotovil, da je njegova sestra v resnici njegova mama; pri 75 je izvedel, kdo je oče

Dnevnik pred 29 minutami
Leta 2006 je priznani britanski genetik sir Paul Nurse ugotovil, da so bili ljudje, ki jih je imel za svoje starše, njegovi stari starši. Nobelov nagrajenec in direktor Inštituta Francis Crick v Londonu je svojo uspešno kariero posvetil odkrivanju… »

ASSANGEA ZAENKRAT NE BODO IZROČILI ZDA: Grozi mu do 175 let zapora

Regional pred 1 dnevom
Ustanovitelj platforme Wikileaks Julian Assange še ne bo izročen ZDA, je danes odločilo sodišče v Londonu. Sodnica in sodnik, ki presojata v tem primeru, sta ZDA dala tri tedne časa, da podajo zagotovila, da bodo spoštovali njegove pravice in da ne… »

Sodišče pred izročitvijo Assangea od ZDA zahteva dodatna zagotovila

Delo pred 2 dnevoma
Kaj za ustanovitelja Wikileaksa pomeni najnovejši zasuk v dolgi pravni sagi? Izročitev ustanovitelja Wikileaksa Juliana Assangea v Združene države Amerike se lahko zamakne, vse dokler ameriške oblasti ne ponudijo jasnih garancij, da Assangeve pravice… »

Assangea še ne bodo izročili ZDA

Mladina pred 2 dnevoma
Če ZDA v treh tednih podajo ustrezna zagotovila, bosta strani lahko predložili dodatne izjave, preden bo sodišče sprejelo dokončno odločitev. Ustanovitelj platforme Wikileaks Julian Assange še ne bo izročen ZDA, je danes odločilo sodišče v… »

Višje sodišče v Londonu od ZDA potrebuje več zagotovil v primeru izročitve Assangea

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Višje sodišče v Londonu je v primeru izročitve ustanovitelja Wikileaksa Juliana Assangea ZDA sporočilo, da od te države potrebuje več zagotovil. Od tega bo odvisno, ali bo Assange imel pravico do zadnje pritožbe zoper izročitev. 52-letni Assange… »

V Londonu zaradi Izraela odpovedali največjo projekcijo finala Evrosonga

Dnevnik pred 5 dnevi
V Londonu so zaradi udeležbe Izraela na Evrosongu odpovedali največjo projekcijo finala tekmovanja za pesem Evrovizije. Kot je sporočil Rio Cinema, so se s soorganizatorjem dogodka Eurovision Party London odločili, da finala ne bodo predvajali, dokler… »

Sporočilo Roberta Goloba iz Londona

Dnevnik pred 5 dnevi
Zadnja dva tedna se vsi sprašujejo, kaj je pičilo predsednika vlade. Kdo je Robertu Golobu podtaknil idejo, da potrebuje spremembo kurza v svoji komunikacijski strategiji. Kdo je tako samozavestnega in odločnega moža zamajal v njegovih temeljih. Ti… »

EVTANIZIRANA 53-LETNICA PUSTILA SPOROČILO ZA POLITIKE: "Ko boste to gledali, bom jaz že mrtva" (VIDEO)

Regional pred 6 dnevi
Paola Marra, 53-letnica iz Londona, je bila 20. marca evtanazirana v Švici. Zbolela je za rakom debelega črevesa, ki je bil v terminalni fazi. Po njeni smrti je bil objavljen videoposnetek, v katerem je Marra javnost in politike pozvala, naj pomagajo… »

Banksy znova udaril – in bil izbrisan

Delo pred 8 dnevi
Stenska poslikava uličnega umetnika na stanovanjski stavbi v severnem delu britanske prestolnice je že uničena. Stenska poslikava skrivnostnega uličnega umetnika Banksyja na stanovanjski stavbi v Islingtonu, severnem delu Londonu, je bila uničena… »

Poskus vdora v zasebnost princese Kate: do njenih podatkov naj bi želel uslužbenec klinike

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Britanski pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov preiskuje prijavo, da je najmanj en uslužbenec londonske klinike želel nepooblaščeno vpogledati v zasebne zdravstvene podatke valižanske princese Catherine. Valižanska princesa je bila, kot je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem