London

Nasilje, skrivnostna roka in skriti umetnik: v Londonu so razstavili Caravaggievo zadnjo sliko

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Maja leta 1610 je Caravaggio v Neaplju slikal svojo zadnjo sliko. V pričakovanju težko pričakovane papeške pomilostitve se je po končanem delu odpravil proti Rimu in dva meseca pozneje umrl v nepojasnjenih okoliščinah. Sliko, ki je dolgo veljala za… »

Izjemen izid kenijske maratonke v Londonu; Anja Fink 12.

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Peres Jepchirchir iz Kenije je zmagala na maratonu v Londonu in s časom dveh ur, 16 minut in 16 sekund postavila svetovni rekord za nastope brez moških, ki bi pomagali z narekovanjem ritma. Do zdaj je imela rekord Mary Jepkosgei Keitany, ki je 2:17:01… »

Peres Jepchirchir iz Kenije s svetovnim rekordom

Delo pred 6 dnevi
Med atleti je slavil prav tako Kenijec, Alexander Mutiso Munyao (2:04:01). Olimpijska zmagovalka Peres Jepchirchir iz Kenije je zmagala na maratonu v Londonu in s časom dveh ur, 16 minut in 16 sekund postavila svetovni rekord za nastope brez moških, ki… »

Jepchirchir s svetovnim rekordom in Mutiso Munyao prva na londonskem maratonu

Dnevnik pred 6 dnevi
Olimpijska zmagovalka Peres Jepchirchir iz Kenije je zmagala na maratonu v Londonu in s časom dveh ur, 16 minut in 16 sekund postavila svetovni rekord za nastope brez moških, ki bi jim pomagali z ritmom med 42 km dolgo razdaljo, je sporočila Svetovna… »

Zalezovalka Harryja Stylesa bo morala v zapor

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Brazilka, ki je v manj kot mesecu dni Harryju Stylesu poslala približno 8000 voščilnic, je priznala krivdo. Tako bo zaradi zalezovanja 14 tednov preživela v zaporu, odrejena ji je bila tudi 10-letna prepoved približevanja, morala je plačati… »

William in Kate: Ganljiva obljuba bolni princesi

Zurnal24 pred 8 dnevi
William je moral zavihati rokave, čeprav bi bil verjetno raje pri ženi Kate. Princ William se je včeraj vrnil h kraljevim obveznostim. Kot vemo, se je prestolonaslednik od ženinega posega januarja umaknil iz javnosti in se posvetil družini. Do tega… »

"Odgrnili smo zastor pred skupino." 40 let zasedbe Bon Jovi na ogled v dokumentarni seriji.

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Rockerji Bon Jovi razkrivajo svojo 40-letno kariero v novi dokumentarni seriji Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story. V štiridelni oddaji se arhivski posnetki prepletajo z intervjuji zasedbe, ki se leta 2022 odpravlja na svetovno turnejo. Serija… »

Kimmich razveselil Bavarce, Real po enajstmetrovkah v polfinale

Delo pred 11 dnevi
Joshua Kimmich je bil edini strelec ob zmagi Bayerna nad Arsenalom z 1:0, Real Madrid je preživel nalete Manchester Cityja in po enajstmetrovkah napredoval. Ni bil zastonj dvoboj Manchester Cityja in madridskega Reala označen za finale pred finalom v… »

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z drastično preobrazbo

Necenzurirano pred 10 dnevi
Johnny Depp, ki bo kmalu praznoval svoj 61. rojstni dan, je na britanski premieri filma "Jeanne Du Barry" presenetil občinstvo in medije s svojo korenito spremenjeno podobo. Pojavil se je z novo kratko frizuro in precej vitkejšo postavo, kar je velika… »

Video: Fotografu verjetno žal, da je voditeljici Eurosonga rekel to!

Zurnal24 pred 11 dnevi
"Nauči se manir," mu je zabrusila Hannah Waddingham. Dobitnica emmyja Hannah Waddingham, znana iz serije Ted Lasso, se je v Londonu udeležila podelitve Olivier Awards. Lepotici, ki jo dobro poznajo tudi ljubitelji Eurosonga, so bili za petami fotografi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem