Rusija

Fifa brez odločitve o Izraelu, uvedla je dve preiskavi

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Mednarodna nogometna zveza na zasedanju izvršnega odbora v Zürichu ni odločala o suspenzu Izraela, temveč je po nasvetu neodvisnih strokovnjakov začela dve preiskavi domnevnega izraelskega kršenja pravil, je pojasnil predsednik Fife Gianni… »

Kišinjev trdi, da se prokremeljske sile vpletajo v volitve

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Moldavska policija je opozorila, da se prokremeljske sile vpletajo v prihajajoči referendum o vstopu v Evropsko unijo in predsedniške volitve ter želijo s podkupovanjem več deset tisoč volivcev spodkopati moldavska prizadevanja za tesnejše vezi z… »

Poslanska skupina Levice pozvala vlado, naj ustavi vojaško pomoč Ukrajini

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Poslanska skupina stranke Levica je vlado, katere članica je, pozvala, naj zaradi nevarnega stopnjevanja vojne ustavi vse oblike bojne vojaške pomoči Ukrajini in se zavzame za prepoved rabe jedrskega orožja pri reševanju konflikta. Štiričlanska… »

Ruske sile napadle, sirene tulile več kot pet ur

Zurnal24 pred 19 dnevi
Rusija je ponoči iz zraka znova napadla Ukrajino. V Harkovu je raketa zadela petnadstropni stanovanjski blok, pri čemer je bilo poškodovanih najmanj deset ljudi. Zračna obramba v Kijevu je medtem sestrelila še 15 ruskih brezpilotnikov. Pred tem so… »

Hrvati rušijo počitniške hišice v Istri, Slovenci obupani

Necenzurirano pred 19 dnevi
Hrvaški državni inšpektorat nadaljuje s podiranjem nelegalno zgrajenih objektov na območju Vodnjana. Gradbena inšpekcija je v sredo začela z rušenjem hiš naselja Mandriol, ki nimajo gradbenega dovoljenja. Lastniki večine teh so Slovenci, ki so v… »

Rusija bo za 25 odstotkov povečala vojaško porabo na največjo raven doslej

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Rusija bo povečala vojaško porabo za 25 odstotkov, na najvišjo raven doslej. V letu 2025 bo glede na osnutek proračuna poraba za vojsko tako znašala 13,5 bilijona rubljev oziroma 130 milijard evrov. V napadih na Herson je bilo ubitih najmanj sedem… »

Stoltenberg odhaja z mesta generalnega sekretarja Nata

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Nekdanji norveški premier Jens Stoltenberg po desetih letih končuje svoje delo generalnega sekretarja zveze Nato. To mesto prevzema nekdanji nizozemski premier Mark Rutte. V času Stoltenbergovega vodenja je zavezništvo doživelo vrsto sprememb in… »

Putin želi smrti zaradi vojne nadomestiti s prisilno rodnostjo: kazni za vse samske, ki bodo svoje življenje prikazovali kot…

Necenzurirano pred 21 dnevi
Vjačeslav Volodin, predsednik spodnjega doma ruskega parlamenta in zaveznik predsednika Vladimirja Putina, je dejal, da pripravljajo nov zakon, s katerim se bodo spopadli z »ideologijo življenja brez otrok«, poroča NBC News. Boj Rusije proti Zahodu… »

Putin: Zahodne elite so Ukrajino spremenile v kolonijo in vojaško oporišče

RTV Slovenija pred 21 dnevi
Moskva bo dosegla zastavljene cilje, ki si jih je zadala ob napadu na Ukrajino, je ob današnji drugi obletnici ruske priključitve območij Lugansk, Doneck, Zaporožje in Herson napovedal ruski predsednik Vladimir Putin. "Resnica je na naši strani. Vsi… »

Putin / »Resnica je na naši strani. Vsi cilji bodo doseženi.«

Mladina pred 21 dnevi
Ruski predsednik Vladimir Putin "Zahodnim elitam" očita, da so Ukrajino spremenile v kolonijo in vojaško oporišče ter da spodbujajo "sovraštvo, radikalni nacionalizem in sovražnost do vsega ruskega" Moskva bo dosegla zastavljene cilje, ki si jih je… »

Novice dneva »

Biden bo danes v Beli hiši gostil Goloba

Mladina pred 53 minutamiše 1 povezana

Orkan Oscar na Kubi zahteval več smrtnih žrtev

RTV Slovenija pred 29 minutamiše 1 povezana

Urška Žigart zamenjala ekipo

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Evakuacija v portoroškem hotelu

Zurnal24 pred 5 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem