Ukrajina

Kaj je glede Ukrajine lahko razumen predlog

Dnevnik pred eno uro
Ni dvoma, da vsak narod želi živeti na svojem ali po svoje. Ampak za ceno, da živiš v strahu pred bombami, ki ti lahko razrušijo, kar si zgradil, ali pobijejo tvoje bližnje, predvsem potomce – no, tedaj pa to ni tako zelo brez dvoma. Zato… »

Preoblikovani Nato s polnim košem kljubovanja Rusiji

Dnevnik pred 54 minutami
Voditelji članic Nata so na vrhu v Madridu potrdili največje preoblikovanje zavezništva v zadnjih dvanajstih letih in se zaradi vojne v Ukrajini odločili za znatno povečanje sil za hitro odzivanje ter za krepitev odvračanja Rusije na vzhodnem krilu… »

Kako bi lahko takoj ustavili Rusijo

Finance.si pred dvema urama
Za vsak prodani sod nafte Putin prejme do sto dolarjev, s katerimi lahko nadaljuje financiranje vojne v Ukrajini. Prav zaradi teh prilivov je tudi rubelj ostal precej močnejši, kot bi bil sicer.… »

Ukrajina in Rusija izmenjali ujetnike - med 144 Ukrajinci tudi borci iz Azovstala

RTV Slovenija pred tremi urami
Ukrajinske oblasti so sporočile, da je bilo v največji izmenjavi vojnih ujetnikov od začetka ruske invazije izpuščenih 144 ukrajinskih vojakov, večinoma nekdanjih branilcev železarne Azovstal v Mariupolju. Kijev ob tem ni navedel, kdaj in kje je do… »

Osvobojeni branitelji Azovstala, med njimi tudi več deset Azovcev

Svet24 pred 4 urami
V zadnji izmenjavi vojnih ujetnikov med Kijevom in Moskvo se je v Ukrajino vrnilo 144 vojakov, večinoma nekdanjih branilcev železarne Azovstal v Mariupolju. Med njimi naj bi bilo tudi več deset pripadnikov skrajno desničarskega bataljona Azov… »

Največja izmenjava ujetnikov doslej

Delo pred 4 urami
V članku povzemamo relevantne informacije o dogajanju v Ukrajini na 126. dan vojne. 19.15 Največja izmenjava ujetnikov doslej Ukrajinske oblasti so danes sporočile, da je bilo v izmenjavi ujetnikov z Moskvo izpuščenih 144 ukrajinskih vojakov… »

Nato Rusijo vidi kot največjo in neposredno grožnjo zavezništvu

Delo pred 5 urami
Na vrhu v Madridu so članice potrdile krepitev obrambnih zmogljivosti brez primere v vzhodnih članicah povezave. V nadaljevanju preberite: V senci Putinove agresije pred vrati zavezništva, ki jo v zadnjih štirih mesecih poosebljajo podobe zločinov… »

V Ukrajini osvobodili 144 vojakov

Slovenske novice pred 5 urami
V izmenjavi ujetnikov osvobojenih 144 ukrajinskih vojakov. Ukrajinske oblasti so danes sporočile, da je bilo v izmenjavi ujetnikov z Moskvo izpuščenih 144 ukrajinskih vojakov, večinoma nekdanjih branilcev železarne Azovstal v Mariupolju. Kijev ob tem… »

Vojne ne bi bilo, če bi Putin bil ženska

Necenzurirano pred 6 urami
Britanski premier se je zavzel za več žensk na vplivnih položajih. Britanski premier Boris Johnson je prepričan, da ruski predsednik Vladimir Putin ne bi napadel sosednje Ukrajine, če bi bil ženska. »Nora, mačo« invazija je »popolni primer… »

Vojne ne bi bilo, če bi Putin bil ženska

Svet24 pred 6 urami
Britanski premier se je zavzel za več žensk na vplivnih položajih. Britanski premier Boris Johnson je prepričan, da ruski predsednik Vladimir Putin ne bi napadel sosednje Ukrajine, če bi bil ženska. »Nora, mačo« invazija je »popolni primer… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem