Ukrajina

Golob: V Sloveniji ne zaznavamo povečanega obsega tveganj zaradi vojne v Ukrajini #vŽivo

SiolNET pred 24 minutami
"Debatirali smo, kako nadaljevanje ruske agresije vpliva na varnostne razmere v Sloveniji," je uvodoma po prvi seji sveta za nacionalno varnost (SNAV), povedal predsednik vlade in hkrati predsednik sveta Robert Golob (SNAV). Seje se je med drugimi… »

Bruselj predlaga vzpostavitev posebnega sodišča za ruske zločine v Ukrajini

RTV Slovenija pred 24 minutami
Evropska komisija predlaga vzpostavitev posebnega sodišča s podporo Združenih narodov, ki bo preiskalo in preganjalo kaznivo dejanje agresije, ki jo Rusija izvaja nad Ukrajino. Zamrznjeno premoženje Rusije bi EU uporabil za obnovo Ukrajine. "Ruska… »

V Rusiji gori termoelektrarna #video #vŽivo

SiolNET pred 24 minutami
280. dan vojne v Ukrajini. V termoelektrarni v ruskem mestu Perm je izbruhnil velik požar. Po družbenih omrežjih so se razširile fotografije, ki prikazujejo gost črn oblak, ki se dviga iz termoelektrarne Permskaja v osrednji Rusiji. Ruski državni… »

PRENOS V ŽIVO: Na prvi seji sveta za nacionalno varnost tudi direktor Sove

24ur pred 24 minutami
Predsednik vlade Robert Golob je sklical prvo sejo Sveta za nacionalno varnost v tem mandatu, na kateri razpravljajo o širšem varnostnem vidiku zaradi ruske agresije proti Ukrajini. Seje sta se med drugim udeležila predsednik republike Borut Pahor in… »

Golob: Dokler imajo Ukrajinci voljo do vojaške obrambe, jih moramo pri tem podpirati

RTV Slovenija pred 24 minutami
Predsednik vlade Robert Golob je sklical prvo sejo Sveta za nacionalno varnost v tem mandatu, na kateri bodo razpravljali o širšem varnostnem vidiku zaradi ruske agresije proti Ukrajini. Seje se je udeležil tudi predsednik Borut Pahor. Svet za… »

Fajonova: Veliko Ukrajincev bo zapustilo domove, treba jim bo pomagati

24ur pred 24 minutami
Zunanji ministri Nata so na zasedanju v Bukarešti potrdili podporo Ukrajini pri soočanju z rusko agresijo ter obsodili napade na kritično infrastrukturo in poboje civilistov. Slovenija bo Ukrajini še naprej pomagala s humanitarno pomočjo in pri… »

Fajonova: Slovenija bo Ukrajini pomagala pri obnovi infrastrukture in sprejemu beguncev

SiolNET pred 24 minutami
Zunanji ministri Nata so na zasedanju v Bukarešti potrdili podporo Ukrajini pri soočanju z rusko agresijo ter obsodili napade na kritično infrastrukturo in poboje civilistov. Slovenija bo Ukrajini še naprej pomagala s humanitarno pomočjo ter pri… »

Eksplozija v ukrajinski ambasadi v Madridu, ena oseba je poškodovana

24ur pred 59 minutami
V veleposlaništvu Ukrajine v Madridu so potem ko je odjeknila eksplozija, aktivirali antiteroristični protokol, ena oseba pa naj bi bila poškodovana je sporočilo špansko notranje ministrstvo. Poškodovana oseba je bila odpeljana v bolnišnico na… »

EU / Bruselj predlaga posebno sodišče za ruske zločine nad Ukrajino

Mladina pred tremi urami
Predsednica Evropske komisije se je zavzela tudi za to, da se premoženje, ki ga je EU zamrznila Rusiji, uporabi za obnovo Ukrajine. Evropska komisija predlaga vzpostavitev posebnega sodišča s podporo Združenih narodov, ki bo preiskalo in preganjalo… »

Kadirov odgovoril papežu Frančišku, označil ga je za »žrtev propagande«

Necenzurirano pred 4 urami
Na nedavne izjave papeža Frančiška, ki jih je izrekel v intervjuju za jezuitsko revijo America in ki so v Rusiji dvignile veliko prahu, se je po ruskem zunanjem ministrstvu zdaj odzval še čečenski voditelj Ramzan Kadirov. Papež Frančišek je… »

Novice dneva »

Inflacija novembra je vztrajala pri skoraj 10 odstotkih

RTV Slovenija pred tremi uramiše 10 povezanih

Umrl nekdanji kitajski predsednik Jiang Zemin

Delo pred tremi uramiše 6 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem