Ukrajina

Ameriški kongres potrdil pomoč Ukrajini, Izraelu in Tajvanu

Delo pred 5 dnevi
Ukrajina bo dobila skoraj 61 milijard dolarjev, Izrael 26 milijard, indo-pacifiška regija, večinoma Tajvan, pa osem milijard dolarjev. Predstavniški dom ameriškega kongresa je z večmesečno zamudo danes ločeno potrdil skupaj 95 milijard dolarjev… »

Ameriški kongres potrdil pomoč Ukrajini, Izraelu in Tajvanu

Zurnal24 pred 5 dnevi
Predstavniški dom ameriškega kongresa je z večmesečno zamudo danes ločeno potrdil skupaj 95 milijard dolarjev vredne zakone o izredni pomoči tujini, pri čemer bo Ukrajina dobila skoraj 61 milijard dolarjev, Izrael 26 milijard, indo-pacifiška… »

Ukrajina trdi, da je sestrelila ruski bombnik, ruska stran pravi, da je šlo za tehnično napako

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Ukrajinska vojska je sestrelila ruski strateški bombnik, je sporočil Kijev, potem ko je letalo sodelovalo v zračnem napadu na cilje v Ukrajini. Iz Rusije medtem poročajo o novih ukrajinskih napadih z brezpilotnimi letalniki. Vodja ukrajinske vojaške… »

Na srečanju Mednarodnega denarnega sklada in Svetovne banke potrdili uspešno okrevanje gospodarstev

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Osrednji, dvodnevni del spomladanskih srečanj Mednarodnega denarnega sklada in Svetovne banke v Washingtonu so finančni ministri in guvernerji centralnih bank namenili gospodarskim razmeram po svetu, na katere vse bolj vpliva geopolitično dogajanje. A… »

Minister Boštjančič in guverner Vasle zadovoljna s pogovori v Washingtonu

Dnevnik pred 6 dnevi
Finančni minister Klemen Boštjančič in guverner Banke Slovenije Boštjan Vasle sta ob zaključku spomladanskih srečanj Mednarodnega denarnega sklada (IMF) in Svetovne banke v Washingtonu slovenskim dopisnikom izpostavila, da so ocene mednarodnih… »

Članice Nata bodo zagotovile dobavo sistemov zračne obrambe Ukrajini

RTV Slovenija pred 6 dnevi
V ruskih napadih na ukrajinsko regijo Dnipropetrovsk je bilo ubitih najmanj osem ljudi, 18 jih je bilo ranjenih, je sporočilo ukrajinsko notranje ministrstvo. Članice Nata pa so se dogovorile o dobavi dodatnih sistemov zračne obrambe Ukrajini. Kot je… »

Ukrajina prvič sestrelila ruski bombnik dolgega dosega

Dnevnik pred 6 dnevi
V ruskih napadih na ukrajinsko regijo Dnipropetrovsk je bilo ponoči ubitih najmanj osem ljudi, med njimi dva otroka, še 18 pa je bilo ranjenih, je danes sporočilo ukrajinsko notranje ministrstvo. O napadih poročajo tudi iz ruske regije Belgorod, kjer… »

V Nemčiji znova ujeli ruska agenta

Delo pred 6 dnevi
Osumljenca z ruskimi koreninami naj bi pripravljala sabotaže, ki bi ovirale dobavo pomoči Ukrajini. V nadaljevanju preberite: V Nemčiji so znova prijeli dva vohuna, ki sta zbirala informacije za ruske obveščevalne službe. Tokrat so bili tarča… »

Spremenimo svet na bolje!

Mladina pred 7 dnevi
Da je mogoč drugačen svet od tega, v katerem živimo, prikazuje razstava Vesne Bukovec v škofjeloški Galeriji Ivana Groharja. Vizualna umetnica Vesna Bukovec je aktivna državljanka sveta, mar ji je za ta svet, za človeštvo, ki s plapolajočimi… »

Vojno predsedovanje republikanca Johnsona

Delo pred 7 dnevi
Ameriški konservativci nasprotujejo pomoči Ukrajini brez zavarovanja lastnih meja in brez načrta za zmago. V nadaljevanju preberite: Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ne vidi razlike med šahidi nad njegovo državo in tistimi na Bližnjem… »

Novice dneva »

Sijajno leto za Bitenca in druge zasebnike v zdravstvu

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Tukaj so odgovori, kako postati poslovno učinkovita kmetija

Finance.si pred 31 minutamiše 2 povezani

Gruzijec peš bežal pred policisti

Necenzurirano pred 7 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem