Arhiv novic 07.01.2023

Strokovnjaki o dogodku na OŠ Šmarje: “Takšen izpad zahteva zelo resno obravnavo”

Primorske 07.01.2023
“Takšen izpad zahteva zelo resno strokovno obravnavo,” po četrtkovem hudem incidentu na OŠ Šmarje opozarja klinični psiholog mag. Robert Trunkl. V obravnavo dogodka je vpleten tudi Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Istre… »

Pahor ne bo odposlanec za slovensko kandidaturo v OZN

Delo 07.01.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon je nekdanjega predsednika dokončno oddaljila od vlade in stranke SD. Zunanja ministrica Tanja Fajon je končala ugibanja in bivšemu predsedniku republike Borutu Pahorju prek medijev sporočila, da zunanje ministrstvo ne… »

V Iranu usmrtili dva moška, povezana s protesti proti oblastem. EU obsoja usmrtitve.

RTV Slovenija 07.01.2023
V Iranu so usmrtili še dva moška, povezana z jesenskim valom protestov, saj naj bi takrat ubila pripadnika paravojaških sil. S tem se je število s protesti povezanih usmrtitev povečalo na štiri. Evropska unija je obsodila usmrtitvi. Iranska sodna… »

Novogoriška “lisička” do veleslalomskega rezultata kariere v Kranjski Gori

Goriški portal 07.01.2023
Kanadčanka Valerie Grenier je zmagovalka prvega veleslaloma za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori. Znova je odlično smučala tudi Novogoričanka Ana Bucik, ki je osvojila osmo mesto, kar je njen najboljši veleslalomski izid kariere v svetovnem pokalu… »

PRIMORSKO STRESLO: Kje so čutili potres?

Regional 07.01.2023
Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so v soboto, 7. januarja, ob 14.52 zabeležili šibek potresni sunek, magnitude 1,6. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 80 kilometrov zahodno od Ljubljane, v bližini Bovca. Intenziteta potresa v… »

Poglejte, kaj je počel Ronaldo, medtem ko so njegovi novi soigralci slavili gol #video

SiolNET 07.01.2023
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki še ni dočakal krsta v dresu svoje nove ekipe, savdskega moštva Al Nassr, je igro novih soigralcev proti ekipi Al Tai (2:0) v drugem polčasu spremljal kar med vadbo na sobnem kolesu. Posnetek, ki… »

Staffordshirski terier pobegnil na smrt pijanemu lastniku in pogrizel otroka

Svet24 07.01.2023
Lastnik psa pasme ameriški staffordshirski terier, ki je na eni od zagrebških ulic ugriznil petletnega otroka, naj bi imel v krvi kar 4,07 promila alkohola. V četrtek popoldne je z dvorišča na eno od zagrebških ulic pritekel staffordshirski terier… »

Na Bonifiki deluje tovarna z izjemnim človeškim kapitalom

Delo 07.01.2023
FC Koper iz leta v leto napreduje in se razvija v enega od najmočnejših stebrov slovenskega klubskega nogometa. V nadaljevanju preberite: Po petih letih, odkar so nogometne ambicije odpihnile nekdanjega župana Borisa Popovića, je FC Koper v tretji… »

Slovensko maščevanje za poraz v Prlekiji

Dnevnik 07.01.2023
Na drugi pripravljalni tekmi pred bližnjim SP je moška rokometna reprezentanca Slovenije na gostovanju v Veliki Kaniži premagala Madžarsko z 32:29 (13:13). Selektor Uroš Zorman bo danes sporočil seznam 18 igralcev za nastop na Poljskem. Slovenski… »

Na Bavarskem 17-letnik umoril 14-letno sestro in v bolnišnico poslal še mamo

Svet24 07.01.2023
V bavarskem mestu Weisendorf se je v petek odvila družinska tragedija, v kateri je življenje izgubila 14-letna deklica. V kritičnem stanju je tudi njena mama. Roke si je s krvjo umazal 17-letni fant, ki je svoji 14-letni sestri z ostrim predmetom zadal… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem