Arhiv novic 07.01.2023

Kako hudo je z Novakom Đokovićem? Srb vseeno v finale. #video

SiolNET 07.01.2023
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković in Američan Sebastian Korda sta finalista turnirja serije ATP z nagradnim skladom 602.725 evrov v avstralskem mestu Adelajda. Beograjčan bo po zmagi v polfinalu nad Rusom Danilom Medvedjevom igral za svojo že… »

Vlomili v hišo, od lastnika zahtevali denar in ga poškodovali

24ur 07.01.2023
Policisti PU Celje preiskujejo rop na območju Prebolda. Tam so trije zamaskirani neznanci vlomili v hišo, med ropom pa so tudi poškodovali lastnika. S PU Celje so sporočili, da so prejeli obvestilo o ropu, do katerega je prišlo v noči s četrtka na… »

'Dvig normativa bi pustil hujše posledice kot reševanje Tama in Adrie'

24ur 07.01.2023
V sindikatu zdravnikov družinske medicine Praktikum so se odzvali na ocene ekonomista prof. Maksa Tajnikarja v zvezi z odgovornostjo za nastale razmere v osnovnem zdravstvu. Tajnikar meni, da gre odgovornost za katastrofalne razmere v zdravstvu pripisati… »

Gregor Zemljič: Minister z insinuacijami vnaša nemir in negotovost ter povečuje nezadovoljstvo

Svet24 07.01.2023
V sredo se nam obeta stavka zdravnikov, minister pa, kot kaže, nima posluha za stavkovne zahteve. O tem, kaj si želijo zdravniki, smo se pogovarjali z Gregorjem Zemljičem, prvim pogajalcem sindikata Fides. Kako bi ocenili odnose med ministrstvom in… »

FOTO: Nikogaršnji psi v romskem naselju plenijo divjad in ogrožajo sprehajalce

Necenzurirano 07.01.2023
Potem ko se je problematika tropa potepuških psov, ki so se potikali po Bršljinu, Cegelnici, Prečni, Češči vasi in Podbrezniku ter plenili divjad in ogrožali sprehajalce, z odlovom osmih psov sredi oktobra umirila, so tokrat na nevzdržne razmere… »

Po 50 tisoč letih bo morda prvič viden s prostim očesom

SiolNET 07.01.2023
Novo odkriti komet bi lahko bil viden s prostim očesom, ko bo čez nekaj tednov prvič v 50 tisoč letih preletel Zemljo in Sonce, so sporočili astronomi. Komet so prvič opazili marca lani, ko je letel mimo Jupitra. Komet bo na severni polobli najbolje… »

Na zahodu Avstralije poplave povzročile opustošenje

Dnevnik 07.01.2023
Rekordne poplave so v zadnjih dneh v zvezni državi Zahodna Avstralija povzročile opustošenje in imele uničujoč vpliv na nekatera tamkajšnja mesta, je danes dejal avstralski premier Anthony Albanese. Službe za ukrepanje ob izrednih dogodkih so jih… »

Roma v 94. minuti izvlekla točko proti Milanu

RTV Slovenija 07.01.2023
Nogometaši Juventusa so v 17. krogu Serie A premagali Udinese z 1:0. V izenačeni tekmi je odločil Danilo v 85. minuti. Derbi Milana in Rome se je po razburljivem zaključku končal z 2:2. Vrhunec 17. kroga je prinesel razburljiv razplet in delitev… »

Cestni alarm: pred predorom Karavanke približno petkilometrski zastoj proti Avstriji

Dnevnik 07.01.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je pred predorom Karavanke približno petkilometrski zastoj proti Avstriji, občasno ga kratkotrajno zapirajo zaradi nadzora na avstrijski strani. Tisti namenjeni proti Kranjski Gori lahko… »

Polil se je z vnetljivo snovjo in umrl v plamenih

Goriški portal 07.01.2023
Sinoči se je na Primorskem zgodila tragedija. V Serminu pri Kopru naj bi se moški polil z vnetljivo snovjo, zagorel in podlegel poškodbam, je poročala RTV Slovenija. Sinoči ob 19.04 je zdravnik potrdil smrt osebe. Koprski policisti zbirajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem