Arhiv novic 09.01.2023

Špela Grošelj odpotovala v tropske kraje: poglejte, kdo ji je delal družbo (FOTO)

Slovenske novice 09.01.2023
Na Zanzibarju je praznovala rojstni dan v družbi prijateljev iz Slovenije. Pevka, igralka in podjetnica Špela Grošelj je za svoj rojstni dan pobegnila v tople kraje, v afriški Zanzibar, kjer se ima z družbo, sodeč po fotografijah, neizmerno lepo… »

Martinez na klopi Portugalske nasledil Santosa

RTV Slovenija 09.01.2023
Novi selektor nogometne reprezentance Portugalske je Roberto Martinez, ki je pred tem več kot šest let vodil Belgijo. 49-letnik je belgijsko klop zapustil po svetovnem prvenstvu v Katarju, potem ko se njegovi ekipi ni uspelo uvrstiti v izločilne boje… »

50 slovenskih podjetnikov izkoristilo »luknjo« in postalo bogatejših za dobrih 25 milijonov evrov

Svet24 09.01.2023
Zakaj nekaterim podjetnikom, ki so konec leta hiteli prodajati deleže v svojih podjetjih, zdaj grozi, da bodo morali plačati dodatni davek? Podjetniki, ki so izkoristili davčno darilo nekdanje vlade Janeza Janše in si iz svojih podjetij tik pred… »

Še enkrat bi rad doživel mravljince iz Pariza, še najboljše v – Parizu

Delo 09.01.2023
Kapetan rokometne reprezentance Jure Dolenec verjame, da lahko Slovenija uprizori še en podvig. Na Poljskem začetek lova na OI 2024. V nadaljevanju preberite: Jure Dolenec je slovenski kapetan, odkar je častno vlogo prevzel od Vida Kavtičnika, zdaj… »

Ta teden poostren nadzor uporabe telefonov v avtomobilih

Kozjansko 09.01.2023
Skupaj z Javno agencijo RS za varnost prometa (AVP) bodo policisti v ponedeljek, 9. januarja 2023, zagnali prvo letošnjo preventivno akcijo z naslovom Varno brez telefona v prometu. Potekala bo do 15. januarja. Ob tem pa opozarjajo tudi na druge motilce… »

FOTO: Ruske navedbe o napadu z več kot 600 mrtvimi ukrajinskimi vojaki laž in propaganda

Svet24 09.01.2023
Ukrajinske oblasti so že včeraj ostro zanikale navedbe Moskve, da bi bilo v napadih na vojašnici v mestu Kramatorsk ubitih več kot 600 ukrajinskih vojakov. Njihove navedbe so potrdili tudi novinarji več medijskih hiš. V ruski vojski so namreč… »

Nekdanji češki premier Babiš oproščen obtožb o zlorabi sredstev EU

24ur 09.01.2023
Milijarderja in nekdanjega češkega premierja Andreja Babiša so oprostili vpletenosti v dva milijona evrov vredno goljufijo pri pridobivanju subvencij Evropske unije. Sodbo v Pragi so izrekli le štiri dni pred predsedniškimi volitvami, na katerih… »

Minister za zdravje? Ne, minister za šanke!

Dnevnik 09.01.2023
Minister za zdravje ima predolg jezik. Njegovo namigovanje, da naj bi župan Janković želel prodati dve enoti ljubljanskega zdravstvenega doma, ker stojita na dragocenem zemljišču, je huda obtožba, ki si je minister, če je minister za zdravje in ne… »

Brezdomec za silvestrovo in na prvega leta dan ubil lekarnarja in mlado mamico

Svet24 09.01.2023
Dunajski policisti so pod streho spravili primer zadnjega umora v letu 2022 in prvega v letu 2023. Po njihovi oceni je krivec za oba uboja 50-letni poljski brezdomec, ki je taval po Dunaju. Storilec ni imel pravega motiva, v obeh primerih je vstopil v… »

Evenepoel pričakuje, da bo z Rogličem bil velik boj za rožnato majico

RTV Slovenija 09.01.2023
Remco Evenepoel je v intervjuju za belgijski časopis Het Laatste Nieuws dejal, da bo na letošnji Dirki po Italiji njegov največji tekmec Primož Roglič. Za Evenepoela je bilo precejšnje presenečenje, da se je Roglič odločil za nastop na Giru… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem