Arhiv novic 18.01.2023

'Domnevamo, da je Brian Walshe razkosal ženo Ano in zavrgel njeno truplo'

24ur 18.01.2023
Brian Walshe, mož pogrešane Ane Walshe, po rodu iz Srbije, je obtožen njenega umora. Zjutraj so ga privedli pred okrožno sodišče v Quincyju, kjer so mu prebrali obtožnico. Krivde ni priznal, izrekel se je za nedolžnega. Tožilci mu očitajo, da je… »

Očetu umorjenega na sodišču izrekel sožalje

Delo 18.01.2023
Sojenje Branku Krklecu za umor dveh pomočnikov sodnega izvršitelja se je nadaljevalo z zaslišanjem prič. Tožilstvo Branku Krklecu s Škofije v občini Šmarje pri Jelšah očita umor 27-letnega Aleksandra Klementa in 42-letne Nataše Zadravec… »

Putin bi lahko storil ta korak že kmalu

Zurnal24 18.01.2023
Putin bi lahko v prihodnjih dneh napovedal novo mobilizacijo rezervistov. Ruski predsednik Vladimir Putin bi lahko v prihodnjih dneh napovedal novo mobilizacijo rezervistov za vojno v Ukrajini, menijo strokovnjaki raziskovalnega Inštituta za preučevanje… »

V šempetrski bolnišnici od danes odpuščenim bolnikom izdajo predpisana zdravila že v bolnišnici

Dnevnik 18.01.2023
V šempetrski bolnišnici je od danes odpuščenim bolnikom na voljo nova storitev. Kot prvi v Sloveniji so bolnikom ob odhodu izdali nova predpisana zdravila že v bolnišnici in jim ne bo treba ponje v zunanjo lekarno. S to storitvijo bodo največ… »

ŠTUDENTI BI SE PREHRANJEVALI V MENZAH: Želijo zdrave, pestre in cenovno dostopne obroke

Regional 18.01.2023
Reševanje trenutne krize študentske prehrane mora preseči reševanje zastarelega sistema študentskih bonov, potrebne so konkretne rešitve, ki ne bodo zagotovile le nižjega doplačila za obrok v gostinskih obratih, so poudarili na novinarski… »

Predsednik Evropskega sveta / »Osebno podpiram dostavo tankov Ukrajini«

Mladina 18.01.2023
Predsednik Evropskega sveta Charles Michel je podprl pošiljanje tankov Ukrajini. Predsednik Evropskega sveta Charles Michel je v današnji razpravi s poslanci Evropskega parlamenta podprl pošiljanje tankov Ukrajini. Ob tem je napovedal, da bodo… »

Opozorila in hude vremenske težave na Hrvaškem

Zurnal24 18.01.2023
Hrvaško so sinoči zajele obilne padavine, ki se danes nadaljujejo. Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) je zaradi močnega vetra izdal opozorila za celotno jadransko obalo, najslabše vremenske razmere pa napoveduje za osrednji in južni del… »

Razigrani Jokić zadel vseh 12 metov za dve točki

RTV Slovenija 18.01.2023
Košarkarji Denverja so brez težav premagali Portland s 122:113 in se veselili že 14. zaporedne zmage pred svojimi gledalci. Kot običajno je bil najbolj razigran Nikola Jokić, ki se je veselil že svojega 13. trojnega dvojčka v sezoni. Nikola Jokić… »

Kraljica popa napoveduje spektakel: ob 40-letnici kariere gre na turnejo

SiolNET 18.01.2023
Po vse glasnejših ugibanjih na družbenih omrežjih je pop zvezdnica Madonna v torek napovedala svetovno turnejo, s katero bo zaznamovala 40. obletnico izida svojega debitantskega singla. Turneja, ki bo zajela 35 mest, se bo začela 15. julija v… »

Hrvaška po vstopu v schengensko območje pričakuje še večji naval turistov

RTV Slovenija 18.01.2023
Hrvaška turistična zveza (HTZ) je na trinajstih evropskih trgih, iz katerih na Hrvaško prihaja največ turistov, začela kampanjo ob vstopu države v schengensko območje. Cilj kampanje, ki bo trajala do marca, je dodatno obveščanje morebitnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem