Arhiv novic 18.01.2023

Upokojenci niso zadovoljni. To želijo.

Zurnal24 18.01.2023
Zveza društev upokojencev (Zdus) želi višji dvig pokojnin od predvidenega. Zveza društev upokojencev predlaga, da se pokojnine februarja uskladijo vsaj za 7,1 odstotka, ne pa samo za predvidenih 4,9 odstotka. Glede na podatke o rasti inflacije in cen… »

Priporočite HP Instant Ink prijatelju do konca januarja in oba bosta prejela tri mesece brezplačnega tiskanja

SiolNET 18.01.2023
HP Instant Ink je naročniška storitev za črnila in tonerje, ki modernizira tiskanje s prihranki do 70 odstotkov. 1. Foto: Shutterstock Poudarki: Do konca januarja priporočite HP Instant Ink prijatelju in oba bosta prejela tri mesece brezplačne… »

NSi predstavila svoj paket rešitev za vsem dostopno javno zdravstvo

Dnevnik 18.01.2023
Predsednik NSi Matej Tonin je na današnji novinarski konferenci predstavil paket devetih rešitev za vsem dostopno javno zdravstvo. Med njimi v NSi predlagajo vključitev vseh razpoložljivih zdravstvenih kapacitet v reševanje krize ter da bi bile vse… »

Zveza Nato Ukrajini obljubila težje in sodobnejše orožje

RTV Slovenija 18.01.2023
Članice zveze Nato bodo na srečanju kontaktne skupine za Ukrajino v Ramsteinu zagotovile Ukrajini "težje in sodobnejše orožje", da se bo lažje borila proti ruski ofenzivi, je na Svetovnem gospodarskem forumu zagotovil generalni sekretar Jens… »

Nataša Avšič Bogovič nova predsednica Sveta stranke Gibanje Svoboda

Primorske 18.01.2023
Člani Sveta stranke Gibanje Svoboda so danes za novo predsednico Sveta stranke soglasno izvolili mag. Natašo Avšič Bogovič, sicer tudi namestnico vodje poslanske skupine Svoboda in predsednico parlamentarnega odbora za infrastrukturo, okolje in… »

Tragedija na Slovaškem: v stanovanju našli mrtvo štiričlansko družino

SiolNET 18.01.2023
Slovaška policija je danes zjutraj v stanovanju v mestu Michalovce na vzhodu države našla mrtvo štiričlansko družino. Družinski člani so bili po navedbah policije najverjetneje žrtve družinske tragedije, poroča nemška tiskovna agencija dpa… »

Polarni medved na Aljaski ubil dva človeka

SiolNET 18.01.2023
Polarni medved je v torek na odročnem zahodnem delu ameriške zvezne države Aljaska v vasi Wales napadel in ubil dva človeka, je sporočila lokalna policija. Pojasnila je, da je medved prišel v vas in začel napadati ljudi, pri čemer je ubil odraslo… »

Avstrijski vlagatelji: Slovenija ostaja privlačna destinacija za naložbe

SiolNET 18.01.2023
Slovenija ostaja privlačna destinacija za avstrijske vlagatelje. Podjetja so zelo zadovoljna s kakovostjo lokalnih dobaviteljev, kritične točke pa ostajajo birokracija, davčna obremenitev podjetij in pomanjkanje usposobljenih delavcev. To so glavni… »

ŠE BODO KRAJEVNE PLOHE, DELOMA SNEŽNE: Za konec tedna burja

Regional 18.01.2023
Danes bo v slovenskem Primorju spremenljivo do pretežno oblačno, možna bo kakšna ploha ali nevihta. Najvišja dnevna temperatura bo do 10 °C. Pihal bo šibak do zmeren južni do jugozahodni veter. Morje bo rahlo do zmerno vzvalovano (2-3). Vidljivost… »

Direktorica si je nezakonito izplačala covid dodatke, sledilo je tole ...

Zurnal24 18.01.2023
Direktorica Doma za starejše občane (DSO) Metlika je sebi in namestnici nezakonito izplačala covid dodatke, nas je v pismu opozoril anonimnež. Ko smo preverjali, ali navedbe držijo, smo ugotovili, da so inšpektorji res ugotovili nepravilnosti pri… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem