Arhiv novic 20.01.2023

Presenetljiva odločitev: znano, koliko časa bo Sanader še za zapahi

Slovenske novice 20.01.2023
Nekdanjemu hrvaškemu premieru so poenotili kazen, ki jo je dobil v treh obsodbah. Nekdanji hrvaški premier Ivo Sanader, zdaj star 69 let, bi lahko ostal za zapahi do svojega 80. leta, poroča hrvaški Jutarnji list. Tako kažejo tri doslej izrečene… »

Skupina Zmelkoow se končno prvič poslavlja

Delo 20.01.2023
Priljubljeni primorski rokerji so svoj ljubljanski poslovilni koncert razprodali, mariborskega še ne. V nadaljevanju preberite: Veliki poslovilni koncert primorskih rokerjev Zmelkoow, ki bo v sredo v ljubljanskem Kinu Šiška, je že razprodan, vstopnice… »

POPOLNA ZAPORA CESTE

Gorenjski utrip 20.01.2023
Občina Radovljica je izdala dovoljenje za popolno zaporo občinske ceste JP 848682 Rožna dolina 31 na odseku od HŠ Rožna dolina 23 do HŠ Rožna dolina 31, zaradi izgradnje elektro kabelskega omrežja. Popolna zapora ceste se lahko izvaja v terminu od… »

Sierra Leone sprejela zakonodajo za izboljšanje položaja žensk

RTV Slovenija 20.01.2023
Sierra Leone je sprejela zakonodajo za izboljšanje položaja žensk v državi, ki naj bi bila prelomna. Predsednik države Julius Maada se je ženskam opravičil za slabo ravnanje v preteklosti. "Tako dolgo nismo bili pravični do vas," je dejal. Nova… »

Sporočilo ob koncu tedna …

Slovenske novice 20.01.2023
Sreče vam ne bodo prinesli služba, partner, denar ali ljubezen, ki jo iščete. Sreča je globoko v vas. Vse, kar iščete in želite od drugih, v okolju, pričakujete od sistema, so vrline, ki jih morate obvladovati najprej vi sami. Osredotočajte se… »

Žalgiris s trojkami v končnici premagal Crveno zvezdo

RTV Slovenija 20.01.2023
Bayern je v 20. krogu Evrolige presenetil Anadolu Efes v Carigradu (81:89). Napeto tekmo med Žalgirisom in Crveno zvezdo so dobili Litovci (71:66). Žalgiris je prvo četrtino dobil z 20:14. V drugi četrtini so povišali prednost na +12 (30:18). V… »

Cene nepremičnin so šle v nebo, črne gradnje v kataster

Delo 20.01.2023
Rasti cen v mestih sledijo tudi cene na podeželju, v sedmih letih so v Beogradu legalizirali za več kot milijardo evrov stanovanj. V nadaljevanju preberite: Medtem ko se številni trgi nepremičnin ohlajajo, v Beogradu in drugih srbskih mestih… »

J.Lo pred poroko strah, da se bo ponovila zgodba izpred 19 let

24ur 20.01.2023
Jennifer Lopez je gostovala v pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live, kjer je razkrila razlog, da sta se z Benom Affleckom lani dvakrat poročila. Dejala je, da jo je ob pripravah na poroko za bližnje prijatelje in družino zgrabil strah pred tem, da se… »

Pobarvajte svoje življenje in poskrbite za barve, ki vas podpirajo

Slovenske novice 20.01.2023
Po feng šuju ima vsakdo od nas barvo, ki mu prinaša srečo. Ni treba, da je vidna, lahko je tako spodnje perilo ali denarnica. Poznamo barve, ki nas hranijo in privlačijo, a tudi tiste, ki nam črpajo energijo. Če ste rojeni v letu, ki se konča na 0… »

Z glasno izpušno cevjo krepko motil občane, dobil 400 evrov globe

Slovenske novice 20.01.2023
Vozniku začetniku so odvzeli registrske tablice. Policisti so v teh dneh ustavili voznika začetnika, ki je imel na vozilu nameščeno nehomologirano izpušno cev. Vozilo je bilo zelo glasno in moteče za občane. Voznik je običajno vozil po ulicah… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem